Кобилкина започна да обучава ученички на св*рки срещу 30 лева (ВИДЕО) 18+

0
1767

Кобилкина не се задоволи само с незадоволени в леглто дами, но и организира поредица от семинари за тийнейджърки. Сумата за уроците е  30 лева, а всяка мераклийка можела да се научи „да бъде принцеса“.

„Ако искаш да бъдеш качена на пиедестал обожавана от любимия мъж, ако искаш  след много години брак той да те боготвори, да те желае, трябва да знаеш как да го задоволиш в леглото качествено. Ако искаш да намериш  принца на живота си да стане за цял живот твой и заедно да се потопите в море от удоволствия и и пълен екстаз, аз ще ви науча“. Това  са само част от доста дръзките  реклами, с които Кобилкина промотира проявата си.

Дами и девойки, посещавали и преди лекции, на сочената за най-добра нашенска специалистка по интимните въпроси обаче твърдят, че семинарите й доста приличат на курсове за проститутки.

Тя обяснявала нагледно не само как се прави орален се*кс, като карала жените да използват банани или вибратори, но и говорела доста  цинично с мръснишки думи за всякакви не толкова популярни и смятани за извратени сек*уални практики. Някои я слушали в захлас, но други се червяли и потяли.
Брутално е това да става пред очите на невръстни момичета,  някои от които  дори са девствени“, а други имат по няколко мимолетни несполучливи контакта, гневят се очевидци.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук