Кои зодии ще спечелят пари през август???

0
1340

Август е най-страстният летен месец, в който любовните трепети застават на преден план

За едни зодии това ще е водещата тръпка през месеца, а за други… парите. Няколко от зодии ще се радват на неочаквани печалби, ето кои са те:

Телец

Това е вашият месец, в който ще разберете за какво наистина работите. Очаква ви повишение на заплатата, което отдвана чакате. Нетипично за летните месеци, но повишението ще бъде факт. Ще ви попадне и оферта за странична дейност, която обещава прилично заплащане. Новите ви доходи ще ви помогнат за реализирането на това, с което сте се захванали в последно време. Чакането ви ще бъде възнаградено щедро. Не давайте пари на заем през август, защото не се очаква да ви ги върнат.

Дева

Не всяка любов завършва с щастлив  край, колкото и да ни се иска приказката да продължи вечно. Някои зодии просто не си отиват и к… Прочети повече Никога не сте имали късмет с билетчетата за триене и за това от доста време не сте си купували такива. Вашето време дойде и късметът ви най-накрая ще заработи във ваша полза. Не се отказвайте, ако нямате печалба след първия път, а дерзайте през целия месец. Печалбата, която ще получите няма да е космическа, но напълно задоволяваща нуждите в на този етап. Новите придобивки оставете за септември, не бързайте да давате парите си необмислено.

Стрелец

Липсата на стабилни месечни доходи е проблем, който не ви дава мира. Към края на август ще се появи възможност, която идеално пасва на вашите изисквания. Някои представители на зодия Стрелец ще се сдобият с неочаквана сума пари от продажба на семеен имот. Сумата, която ще получите ще стигне за следващата покупка, за която мечтаете. Месец август ще бъде щастлив месец за вас и спокойствието, което ще ви дадат парите, е най-хубавата част от късмета ви.

Скорпион  

Имате ценност в дома си, която струва много, а дори нямате представа за това. Помислете какви вещи имате в дома си – стари монети, старинни предмети и пр. Проверете стойността им и ще се изненадате – един от тях наистина има изключителна стойност, която може да напълни джобовете ви с много пари, от които истински имате нужда. Някои представители на зодия Скорпион ще получат паричен бонус на работното място.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук