КОЙ И ЗАЩО ВКАРА СЛАВИ В БОЛНИЦАТА?! Истината ще ви Разтърси! Виж Тук:

0
1895

„Шоуменът Слави Трифонов се възстановява много бързо от направената му преди дни операция на крака, за която съобщи първо БЛИЦ“.

Това четем всеки ден в един сайт, който иначе има претенциите да е сериозен и да информира българите къде какво се случва хм… честно и безпристрастно!

И все така честно, но съвсем не безпристрастно, през няколко часа БЛИЦ ни осведомява как е Слави, какво прави, боли ли го, сърби ли го… и изобщо кихне ли за деня- „сериозните“ журналисти от този сайт тутакси му пожелават: „наздраве“.

Ние също съжаляваме за операцията на шоумена и не я пожелаваме никому, защото възстановяването е болезнено и дълго. Но не беше ли достатъчно просто да се напише новина, че Слави е претърпял хирургическа интервенция… и толкова?

Кой се интересува как е рязан, колко пирона имал, как са го упоили, как е излязъл от упойка, как се възстановява сега, колко го боли… при положение, че на ден подобни операции претърпяват стотици българи, без за тях някой да напише и ред?

Широкото и пространно БЛИЦ-опразяване на интервенцията на Слави би по брой статии дори новината за скъсания менискус на ментора им Борисов. Натъкнахме се дори на заглавие: „Слави се къпе в народната любов“, а в статията пише, че го гледала сестра му и една опитна болногледачка… Ако това е народната любов, здраве му кажи.

На всичкото отгоре недоумяваме как сайт, който само преди половин година най-поръчково и гнусно глозгаше и разкъсваше шоумена със сензационни разкрития от типа: Слави е педофил, примамва малки момченца от интернати, пада си по мъже, но в същото време се нахвърля на всяка балерина… Подвизавал се в гей-средите под прякора Славуца, но паралелно с това накарал две певици да направят аборт от него… Та същият този сайт БЛИЦ сега издига Трифонов в култ и го превръща в тема номер едно в държавата.

Ръководството на сайта не се е сменило, политиката му също… Тогава как така Трифонов от „педофил“, „гей“ и „женкар“, за броени месеци се превърна в национален герой? Или по-точно в БЛИЦ- герой?

На нас от Skandalno.net обаче ни прави впечатление и следното:

Операцията стана в деня, в който шоуменът трябваше да учредява партия. Само че подобни интервенции не се извършват в неделя и не са спешни състояния.

Кой тогава накара Слави да легне под ножа точно в деня, в който трябваше да се учреди партията му?

Кой го изкара фино от политиката и го прати на легло за неопределено време?

Той ли реши да се спаси така от народната любов, защото част от народа наистина му вярва и го обича… или някой му помогна да абдикира?

Стигна се дотам, че колегите от БЛИЦ написаха, че ставата му се доповредила, докато стоял на столче пред парламента да протестира.

А, стига бе! Всеки втори човек над 50 години има проблеми със ставите и гръбнака. И прекрасно знае, че от едно седене на столче за три дни няма как да се докара до операция.

Впрочем договорката е прозрачна: ГЕРБ и Трифонов се разбраха за референдума и сега единият трябва да се оттегли. Но достойно, като мъченик.

Самият Слави се стресна от призива на хиляди българи да ги поведе на въстание и да изметат политическия боклук.

Но боклукът отвори партийната си каса и се разбраха по мъжки и срещу много.

А придворни гербаджийски медии като БЛИЦ съответно се постараха кризисно и поръчково да обяснят и обосноват отказа на Слави да поведе народа!

Сега и партията и въстанието на Слави се отлагат… по здравословни причини.

После ще измислят други…

Който се интересува как е шоу-патриотът, може да чете всеки ден в съответния сайт.

А ние му желаем успешно възстановяване и по-малко заиграване с народа.

За да не му лепнат към многото му прякори и този: „Лъжливото овчарче“! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук