Колеги скърбят за Нина, Антон я обсебвал и тормозел с патологична ревност

0
1503

Антон Бояджийски, който разстреля приятелката си Ангелина Попова на Пампорово, е страдал от патологична и необоснована ревност. Той постоянно е преследвал жената, която обича, вдигал й е скандали, ходел е в банковия клон, в който 41-годишната жена е работила и там също е създавал проблеми. Това научи БЛИЦ от колеги и познати на жертвата.

Изневяра от страна на Нина не е имало, никой не знае тя да е имала връзка. Имало е обаче ухажор, това още повече е изкарало извън нерви 48-годишният рок-музикант. Както БЛИЦ съобщи, наши източници от Пампорово разказаха, че мъжът е работел там и в деня на трагедията е звънял по телефона на Нина.

Заради непрестанните проблеми Нина е искала да се разделят, водени са разговори на тази тема отдавна. Близки са я съветвали да подаде жалба за психически тормоз и са настоявали да прекрати връзката, тя се е страхувала. Била е много дискретна и не е споделяла за това, което преживява.

Преди да бъде убита, сама е поискала да я командироват на Пампорово, където трябвало да отиде служител на банката, за да замести касиерката на клона там. Казала е, че иска да я командироват, за да си почине малко. Вечерта преди разстрела в колата на Антон вероятно също са водили разговор за раздяла и това е провокирало скандала.

Всички колеги на жената и клиенти на банката в Пловдив са в потрес. Нина е била изключително вежлива, услужлива, винаги усмихната и лъчезарна. На фона на мрачния Антон всички са се чудели защо тази светла и позитивна жена е с него. Днес от 12 часа в село Граф Игнатиево е погребението на Нина Попова.

Както БЛИЦ съобщи, в навечерието на Свети Валентин, Антон, с когото Нина е живеела на семейни начала от 5 години, я разстреля с 3 куршума, след това се самоуби. Водещата версия на криминалистите е убийство и самоубийство от ревност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук