Концерт-спектакълът „Любов по ноти“ събира на една сцена любими български певци и артисти

0
61
/ NOVA
На 22 март едни от най-големите любимци на българската публика стават част от музикално-артистичното шоу „Любов по ноти“. Събитието ще се проведе под мотото „Мир и любов“ в Зала 1 на НДК с начален час 20:00 ч.

Част от „Любов по ноти“ ще стане Веселин Маринов, а на сцената ще прозвучат хитове като „Горчиво вино“, „Осъден на щастие“, За теб, Българийо“ и др. Компанията на Маринов ще прави бургаската легенда Тони Димитрова. Публиката ще чуе едни от най популярните ѝ хитове, но и съвсем нови песни, които певицата ще представи заедно със своите музиканти.

В спектакъла „Любов по ноти“ ще се включат още братя Аргирови, които се завърнаха на сцената преди няколко месеца. Гранд дамата на родната музика – Йорданка Христова ще изпее някои от златните си хитове, но няма да пропусне да представи и част от новите попълнения в репертоара си.

Звездното музикално семейство – Силвия и Теди Кацарови са другите имена, които ще зарадват публиката по време на музикално-артистичното шоу на 22 март. Празникът няма да бъде същият без народна музика и една от големите звезди във фолклорната ни музика Нелина също ще се присъедини към концерта.
Освен едни от най-обичаните български певци, част от „Любов по ноти“ ще станат и актьорите Виктор Калев, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. А Нели Петкова ще се изяви и като дуетна половинка на Виктор Калев.

NOVA е медиен партньор на спектакъла „Любов по ноти“.

Билети можете да откриете на касите на НДК и онлайн.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук