КОШМАР С „БЪЛГАРИЯ ЕР“: Над 9 часа нашенци киснат по летището и не могат да излетят за Мадрид! Хората разказват как багажът им е бил…

0
5599

Над 9 часа десетки българи не можаха да излетят от София за испанската столица Мадрид.

Полетът им с „България ер“ е бил в 23.30 часа снощи, но към 8.00 часа тази сутрин пътниците, сред които и около 20 деца,  все още се намираха на Летище София, показа репортаж на Нова телевизия.

Хората твърдят, че багажът им е бил прибран и качен на самолета, но те не са били допуснати на него.

В крайна сметка самолетът излетя от столичния аеропорт в 9.06 часа.

От националния превозвач все още не са обявили каква е причината за поредния проблем със закъсняващите полети. 

В началото на юли срещу „България ер“ беше започнато разследване от транспортното министерство заради стотици сигнали за закъснения.

Тогава от авиокомпанията се оправдаха с форсмажорни обстоятелства и лоши метеорологични условия в Москва, които наложили реорганизиране на програмата за Европа.

В последните три дни нискотарифната компания „Уиз Еър“ също предизвика справедливия гняв на клиентите си, тъй като сваляше пътници заради дублирани места.

Позицията на превозвача беше, че  продавала повече билети от местата в самолетите им, защото „случаи, в които всички пътници се появяват за своя полет, са прецедент”. 

Всички пътници, които бяха свалени от полет на „Уиз ер“за Лондон заради дублирани резервации, бяха превозени с извънреден полет вчера вечерта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук