Красавицата Петя е загиналата в адското меле във Видин (СНИМКИ)

0
1900

18-годишното момиче, което загина след зверска катастрофа тази нощ във Видин, е Петя Богоева, съобщава tribali.info. Хората в града са потресени от трагедията, а Фейсбук почерня от жалейки и послания към профила на красавицата.Приятелите на момичето са в шок и все още не могат да повярват на случилото се. Десетки младежи смениха профилна си снимка, слагайки образа на Петя в знак на почит към нея. Те споделят сърцераздирателни послания и съболезнования към семейството й.

„Винаги ще те обичаме, където и да си“, „Почивай в мир“, „Винаги ще си останеш в сърцата ни“, „Винаги ще те обичам Петенце“, „Липсваш ужасно много Пете“ – пишат приятелите на загиналото момиче.

Както БЛИЦ съобщи, трагичният инцидентът е станал снощи около 21.30 часа. 18-годишен младеж с инициали М.М. от Грамада се спускал с лек автомобил „Ауди” от надлеза на булевард “Панония” в града. Младият шофьор, който се движел с несъобразена скорост, загубил контрол над управлението на колата и изхвърчал от пътното платно, след което се блъснал в метален електрически стълб. Няколко часа след зверския удар Петя починала в болницата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук