Криско и Божинов в битка за ерген на годината

0
1221

80 знаменитости от шоубизнеса и спорта са в класацията

Най-личните ергени на държавата разпределени в четири категории ще спорят за първото място във всяка една, а в края на август на шумно парти в Hacienda Beach в Лозенец ще станат ясни победителите.

Поредната надпревара „Ерген на годината 2015“ вече е на ход. Лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за номинираните в секциите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Над 80 са свободните мачовци, които ще се състезават в престижната надпревара.

В „Шоубизнес“ представителната извадка на актьорите събира Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Иво Аръков, Калин Врачански – миналогодишният победител, Ненчо Балабанов, Владимир Карамазов, Юлиан Костов и младокът Иван Тишев, станал познат от сериала „Революция Z”.

Неженените бели мъже от света на музиката са Миро, Любо Киров, Христо Балабанов-Кристо, Фики Стораро, Слави Трифонов, Орлин Павлов, Криско, Явор Янакиев – 100 кила, Дидо от D2.

Криско, който от няколко дни е без гадже, след като скъса с плеймейтката Ася Капчикова, във вторник беше пратен от „доброжелатели“ в болница уж заради прекаляване със зависимости. На инсинуацията той вчера отговори буквално: „Буахахаха рева…. на Южният плаж във Варна и викали Пирогов в София“ на страницата си във Фейсбук, заради което приятелите му го нарекоха Боян Магесник. Оказва се, че министъра на веселието е взел участие в двучасов концерт на южният плаж в морската столица и именно той е закрил събитието с най-новото си парче „Дали това любов е“.

В същата категория за шоу попада и звездата от „ВИП брадър“ Джино Бианкалана.

Тази година от селекцията отпаднаха някои от миналогодишните участници, които вече скъсаха с ергенлъка. Сред тях е актьорът Дарин Ангелов, който мина под венчило с чаровната Антония Русева. А любимите жени на тв водещите Димитър Павлов и Део им родиха наследници. Външният ни министър Даниел Митов пък освен, че се ожени, стана и горд татко на момиченце.

В играта обаче се върна Валери Божинов, който след раздялата си с плеймейтката Николета Лозанова, отново е в редиците на свободните мъже. В „Спорт“ той ще се съревновава с Григор Димитров, Андрей Гълъбинов, Благой Найденов, Иван Бандаловски, Кубрат Пулев, Мартин Камбуров, Матей Казийски, Пламен Константинов, Ники Михайлов. Предната година за номер едно беше обявен любимият на Никол Шерцингер Гришо./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук