Кръстникът на Цвети: Защо треньорите са оставили това дете?!

0
1523

Искам предварително да се извиня, ако засегна някого от ръководството на Федерацията по гимнастика. Не може спортист от такъв ранг да се остави така. Тя не искала да замине с отбора, имало е психолози. А треньорът е най-големият психолог. След като се е отказала, е била убедена, че участието й в Рио е под въпрос. Това каза по телефона пред Нова телевизия кръстникът на гимнастичката Цвети Стоянова Ангел Ангелов.

„И да го оставят това дете… Просто не намирам думи! Илиана е един голям спортист, голям ръководител. Тя е моторът на отборите. Да се допусне това положение… Не знам“, допълни той.

„Казваше ми, че има контузия. Но да се остави това дете в такъв момент преди европейското, да не говорим за олимпиадата“, не доизказа мислите си Ангелов.

„В такъв момент, когато детето отказва дори да присъства като зрител със съотборничките си, с които е израснало от толкова години, това е трябвало да е някакъв сигнал, някакъв звънец, че с това дете нещо се случва. И ние сме близки, но не така ежедневно или постоянно в контакт. Нямам никаква идея какво е било състоянието й“, коментира кръстникът на Цвети.

„Точно в такъв момент, в който е решила да се отказва, в който е на финала на такава успешна кариера, това дете да бъде оставено просто така… Била е много разстроена от това неучастие в отбора. Доколкото знам от баща й, тя е била извадена от отбора. Това й е повлияло най-много. Чух нещо, че с глезена й е имала проблем. Но не знам… За съжаление майка й почина доста отдавна. Това беше голяма травма, но тя успя да преодолее този стресов момент и се доказа на състезания, на участия. За съжаление още нямаме информация какво е състоянието й. Дано даде Господ момичето да се оправи!“/PIK

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук