Кумицата на Коджейков: Имаше страхотен бизнес за охраната на най-големите банки

0
1319

Той не можеше да говори добре след инсулта. Имаше бели петна в паметта, не беше възстановен добре. Това заяви пред bTV Ирина Христова, жената, която помогна на спецекипите при операцията в столичния квартал „Стрелбище“. Барикадиралият се мъж Петър Коджейков е неин кум.„Той е човек на честта и се чувства предаден заради спор за мазетата във входа. Фразата, която провокира неговата стрелба, е следната – неговата дъщеря му се е скарала и му е казала: „Тате, стига с тези мазета, няма да си ги занесеш никъде“. След това той е извадил пистолет и е стрелял в пода до крака на дъщеря си“, разкри още жената.

„Той плачеше и говореше единствено за собствеността на мазетата. Според мен знаеше какво е направил спрямо дъщеря си. Никога не е казал нещо срещу свой колега. И твърденията, че е имал носталгия по соца, са глупости“, разкри Ирина Христова.

„Петър Коджейков имаше страхотен бизнес. Имаше ум бръснач. Направи охранителна фирма на банки с камери, по-късно и с физическа сила. Всички банки работеха с него“, добави тя.

„Акцията беше блестяща. Знаех какво точно трябва да направя и как да го направя“, завърши жената, на която барикадиралият се е кум./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук