Купонът продължава! Появи се ВИДЕО 21+ от дебелото дупе и стисната слива на Андреа – България гърми, такова чудо не се е видяло

0
5660

Певицата Андреа, която не спира да трупа световна слава, вдига не по-голям шум и у нас. Цяла България се порадва на култовото видео, направено от фен в дискотека, на което се вижда сочното й дупе. Наглият клиент на въпросното заведение нагло е наврял камерата на телефона си под полата на блондинката.

Снима отдолу, което позволи всички, видели клипчето, да се порадват на Д-то й в цялата му прелест. Изпълнителката на „Секс за ден“ е направила завиден златист загар, който също допринася за красотата на гледката отзад. че критиците плюят, че носи прекалено къси поли и тя си е виновна за станалото.

Уникално! Дъхът ви ще спре! Фен щракна красивото котараче на Андреа: Фейсбук гърми, гледката подлудява цяла България (СНИМКИ 21+)

 

Трябвало е да предвиди, че пее на високи подиуми, поради което да не носи разкроени дрехи. Разправят още, че половинката й Кубрат Пулев бил бесен, че е допуснала подобно нещо.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук