Кървавите вдовици Мая Илиева и Адриана Тюркмен в гореща прегръдка

0
1716

Вдовиците на Георги Илиев – Мая Илиева, и на Филип Найденов-Фатик – Адриана Тюркмен, живеят като милионерки и след убийствата на мъжете си, видя папарак на ПИК. Двете съпруги на простреляните преди повече от десетилетие босове на ъндърграунда разполагат с най-новите лимузини и джипове за стотици хиляди левове, шофьори и антураж и не се лишават от нищо. Мая Илиева и Адриана се движат като гранддами из София и луксозният им начин на живот бе заснет ексклузивно от камерите на ПИК.

Двете кървави вдовици бяха засечени на вечеря в най-новия и тузарски столичен ресторант снощи, където опитваха отбрани блюда в компанията на неизвестен придружител на Тюркмен и тихо обсъждаха общите си дела в модния бизнес, в който са съдружнички (ВИЖТЕ В „ОЩЕ ПО ТЕМАТА“). Вдовицата на Георги Илиев Мая впечатляваше със силен бронзов загар, който вероятно е придобила в имението си в Доминикана, където живее през повечето време.

Жената на Главния явно е използвала краткия си престой в София, за да се види с дружката си, с която демонстрираха доста топли чувства една към друга. На излизането от заведението двете дами си размениха няколко целувки и дълга прегръдка и едва успяха да се разделят, а близостта им като на сестри бе заснета от ПИК.

Наложи се шофьорът на Мая да отвори вратата на лимузината й, за да я подкани да се качи и да не стои твърде дълго изложена на хорските погледи на ул. „Цар Освободител“, където се намира тузарския ресторант. „Хайде, хайде“, на свой ред каза жената на Главния на приятелката си и Адриана също се запъти с бърза крачка към джипа си, който след секунда отпраши, подкаран от шофьора./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук