ЛЕКАРИТЕ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГЕРБ, УБИВАТ ХОРАТА ЧРЕЗ ИНТУБАЦИЯ!

0
329

Братя и Сестри! Вдигайте се на оръжие, защото ГЕРБ  убиват българското население, чрез принудително вкарване в болница на здрави хора, които са интубирани , и именно чрез интубацията като се пусне кислород под налягане  им се пръскат белите дробове и хората умират , а после пишат ,че човекът е починал от несъществуващия „корона вирус“! Това се прави с цел за да се пристъпи към принудителната ваксина с чип на Бил Гейтс!

 

ТОВА Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО, БРАТЯ И СЕСТРИ!  И ТЕЗИ КОИТО СА НАРЕДИЛИ ТОВА И ТЕЗИ КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ ТЕЗИ ЗАПОВЕДИ, ПОДЛЕЖАТ НА ТРИБУНАЛ И РАЗСТРЕЛ! ВДИГАЙТЕ СЕ НА ОРЪЖИЕ  И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ НАЙ –  СЕТНЕ С ТЕЗИ ФАШИСТКИ – САТАНИНСКИ ИЗЧАДИЯ НАРЕЧЕНИ ГЕРБ! 
ВДИГАЙТЕ СЕ НА ОРЪЖИЕ , ЗАЩОТО ТУК ВЕЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ВАШИЯТ ЖИВОТ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ И ДЕЦАТА ВИ! ЗАЩИТЕТЕ ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ ВИ! НА ОРЪЖИЕ!

ДОСТАТЪЧНО ясни доказателства, за това как  „елита“ иска да ни убие!

Италианската депутатка Сара Куниал изнесе покъртително слово срещу новото робство, което се опитват да бъде наложено в цял свят. Тя се опълчи срещу чипосването на хората чрез задължително ваксиниране и изтребване на населението чрез 5G мрежата, която вече се изгражда и у нас. Сара Куниал изнесе покъртителни факти и данни, за всичко, което се е случвало досега и това, което предстои да се случи, ако не се противопостави човечеството. В България бяха приети порочни поправки в Закона за здравето срещу които се противопостави единствено журналиста Димитър Байрактаров, а срещу сайта otupor.com бе подета целенасочена кампания за това, че си позволява да публикува материали и видеа, които са важни по наше мнение за българския народ. Високата читаемост на сайта предизвика огромен гняв на управляващите и срещу един от малкото свободни сайтове е насочен ресурса на властта с цел неговото унищожение. Коя е Сара Куниал? Родена е в Рим с венециански произход, тя живее в Басано дел Грапа .
Завършила е индустриална химия в Университета в Падуа, и е избрана през 2018 г. в Камарата на депутатите където представлява регион Венето .  Член е на XIII комисия по земеделие.
През април 2020 г. тя бе спряна, като част от проверките на ситуацията с коронавирус , от местната полиция в Рим, докато шофира по магистралата 8 Виа дел Маре и беше санкционирана, въпреки че имаше парламентарната значка  , обяснявайки на полицията, че изпълнява задълженията си като депутат .  Публикуваме цялото изказване на Сара Куниал във видеото:

можете да си пуснете български субтитри: Разпространявайте информацията от този блог и речта на италианският депутат Сара Куниал. СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ- СЕТНЕ – палнат е да ни убият, и то да ни убият на основание на закон, който издадоха, като вкараха сатаниските текстове за задължителното ваксиниране в закона за здравето, а ден след като започна извънредното положение приеха и 5 G микровълновите оръжия за масово унищожение да се инсталират в цяла България, за да могат да ни атакуват и с ГАМА МИКРОВЪЛНОВА РАДИАЦИЯ! ИДВАЙТЕ НА ПРОТЕСТА И ДА СВАЛЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, за да предотвратим този геноцид, който са приели да го изпълняват с промените в закона за здравето, които са в пълно противоречие с ОСНОВНИЯ закон на държавата ни.

Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

– със промените в закона за здравето именно тези членове погазват и ни отнемат правото да ЖИВЕЕМ, те искат да ни убият, вече го правят и с пускането на 5 G  и с интубирането на здрави хора, отведени принудително в болница, където им пускат кислород под налягане и им се пръскат белите дробове, ИМЕННО ОТ НАЛЯГАНЕТО на кислорода, който подават при интубиране, убийците в бели престилки!  ТОВА СА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕДУМИШЛЕНИ УБИЙСТВА,  Властта в държавата ни е захваната от психопати убийци, които дори със закон в момента узаконяват масовите убийства, които извършват и имат намерение да продължат да извършват!

 Хората не са починали от корона вирус, убити са като са им надути белите дробове с кислород под налягане и са се пръснали. 
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ защо в БЪЛГАРИЯ , е забранено да се извършва аутопсия на „починалите“ от „корона вирус“! 

Цялата истина за заговорът „пандемия от covid 19“ и същинското оръжие за масово унищожение 5 G, а също и ваксината с чип на Бил Гейтс! Това е цялото интервю на Дейвид Айк, което беше премахнато от всички социални мрежи! Събудете се! Идвайте на протестите, за да можем да свалим и вкараме в затвора ГЕРБ (сатанистите) и да спасим живота на себе си близките си и децата си! Махнем ли ГЕРБ, ще можем да криминализираме 5 G и ваксината с чип уж срещу covid 19 . А ето и какво означава CO VI D 19
„В самото име на COVID 19 е написан планът :
CO(ntrol) – контрол
V(accine) – ваксин
ID(entity) 19 => 1 е буква A или А(rtificial)
9 е буква I-или I(ntelligence). Или контрол чрез ваксини на изкуствения интелект.
Източник: naorajie.blogspot.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук