Лили Иванова: Писна ми да ме оплюват. Не забравям и не прощавам!

0
891

„Писна ми да ме оплюват. Не забравям и не прощавам!“ Това каза Лили Иванова в предаването „Още от деня“ по БНТ в първото интервю на живо, което примата дава от години.

Легендарната певица сподели, че за нея предателствата са висша форма на лицемерие, което тя никога не забравя и не прощава. „Прошката е само пред Господ, той може да прощава и наказва. Аз не мога да прощавам и наказвам“, каза Лили Иванова.

„Много обиди съм получила, но те ме каляват и амбицират – сподели разочарованието си Иванова – Чудя се с каква помия ще ме залеят в България. Няма такива лоши хора по света.“

Примата сподели, че никога не се е чувствала самотна, за сметка на това обожава да остава сама, като подчерта, че за нея има огромна разлика между двете понятия. „Ако не съм сама за известно време в денонощието, аз загивам“, обясни Иванова.

На въпрос за активния си начин на живот Лили Иванова разказа, че силата й е в духа и се опитва да се ограничава с хранителен режим, за да поддържа формата си. Тя каза, че никога не е пила алкохол и не е пушила цигари, ненавижда хората, който пият и не поднася алкохол на гостите, които посреща в дома си.

Лили Иванова каза още, че не отрича миналото, което й показва грешките й, но обича да гледа напред.

В тази връзка примата на българската естрада напомни, че на 31 март ще се състои поредната й изява на сцената. Концертът ще се проведе в зала 1 на НДК, като на него певицата ще изпълни за първи път и новата си песен./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук