Лили Иванова сложи силикон на 77! Примата показа напращял бюст преди спектакъла си в НДК

0
2212

Лили Иванова пъчи цици като на плеймейтка! Напращелите гърди на естрадната прима събраха погледите пред НДК, където се проведе поредният й грандиозен концерт. Хората, зърнали отблизо хитовата певица, се чудиха дали пък и тя не е сложила силикон в пазвата си.

Прозрачната блуза, с която Лили пристигна за репетицията на шоуто си, позволи на мнозина да ог­ледат с подробности бю­ста й. Ефирната тъкан на тоалета разсея и най-мал­ките съмнения, че примата разчита на дунапренени подплънки, за да увели­чава размера на гръдната си обиколка.3

„Боже, какво става? Тази жена да не си е сложила силикон на 77-годишна възраст?“, дивяха се зрителите на концерта. Факт е, че в последните 2 месеца Лили осезаемо отсъстваше от страната и нищо не се чуваше за нея. Според хора от об­кръжението й е напълно възможно тя да е прибе­гнела до повдигане и ос­вежаване на гърдите си. В момента интервенциите се правят доста лесно и не е проблем дори в на­преднала възраст на жена със здраво сърце да бъде направена операция.

Покрай концерта на Лили в НДК стана ясно, че естрадната звезда се изръсила със 130 000 лв. за нов луксозен джип „Мерцедес“ ML. Именно това возило я докара до двореца 7 часа преди на­чалото на спектакъла.

Всъдеходът на певица­та не спря на служебния паркинг, а прегази през пешеходните алеи в гра­динката на НДК. Вечната Амбър бе оставена буквал­но на метри от внушителната сграда. Точно това бе моментът, в който случай­ни минувачи успяха да се полюбуват на пищното де­колте на наближаващата 77 години 3 пъти омъжвана изпълнителка.

В следващите няколко часа Лили лично прокон­тролира в зала 1 всеки детайл от организацията на мащабния спектакъл. „Не подви крак нито за миг до самия финал на събитието“, възхищаваха й се служители на НДК. През цялото време тя по- хапваше мед от стъклено бурканче. По време на спектакъла Лили показа и завидна физическа форма. Тя не спря да се шегува с публиката и пускаше май­тапи между песните.1

Вече едва пее

Концертът на Лили Иванова в зала 1 на НДК бе посочен като неверо­ятен успех за примата от дежурните медийни лас­катели. Истината обаче е малко по-различна. Дори най-големите фенове на легендата са разочаро­вани от изпълненията й. Лили пя наистина на живо, но гласът й на няколко пъти сериоз­но й изневери. Част от изпълненията по-скоро наподобяваха речитатив, като късната Леа Иванова след инсулта. Гласът й не бе нежен и лиричен, а груб и дрез­гав. В кулминацията на „Камино“ Лили все пак успя да си хване височи­ните и публиката избухна в бурни аплаузи.

Може би фактът, че не е в никак добра форма, бе и причината звездата категорично да забрани записа на спектакъла, така че той няма да бъде излъчен никъде. Имаше забрана и да се правят снимки, а на медиите бяха изпратени предва­рително одобрени от певицата фотоси, на които тя е в далечен план.

Лили разочарова феновете си и с решението си да не приеме цветя от нито един почитател. Китките бяха поставяни в оркестрината като пред мавзолей.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук