Лили Иванова с пророчески качества! Примата знае кога ще умре! Вижте какво й е предрекла още Ванга!

0
1404

Примата на българската естрада Лили Иванова има свръхсетивни качества, които получава като резултат от близкия си контакт с най-известния български феномен – петричката пророчица Ванга.

Това, че Лили е медиум, се знае само от най-близките й хора, които са много дискретни и никога не казват нищо за личния живот на певицата. Но самата Лили се изпуска и повдига завесата над истинските си способности извън пеенето, твърди ежедневник.

Някак незабелязано остана признанието й, направено в интервю за вече несъществуващо списание. В него Лили казва: „Като получих просветлението, успях да организирам живота си по най-добрия начин“.

Единственото уточнение, което примата прави, е, че просветлението и отварянето на духовните й сетива идва като резултат от близкия й контакт години наред с Ванга. „Леля Ванга ми беше като втора майка. Помагаше ми, но и не ми спестяваше нищо. Виждахме се поне веднъж в месеца, чак докато си отиде от този свят“, разкрива най-обичаната българска певица.

Според близки до Ванга пророчицата поощрявала усилията на Лили да намери отговори на въпроси за живота и смъртта, за произхода на хората и бъдещето на света, както и на личното й бъдеще. Двете се затваряли и дълго си говорели. Това ставало така, както се случвало и при посещенията на Людмила Живкова до 1981 г.

Пак хора в Петрич са на мнение, че просветлението на Лили е всъщност ясновидство, което певицата получила като резултат от ежедневното прилагане на медитативни практики, които изпълнявала и Людмила Живкова. Тези практики давали знания за миналото на личността, както и за бъдещето. Така Лили винаги знаела какво мислят хората около нея или как ще мине неин концерт.

Въпреки това обаче Иванова никога не се издавала, а преди дни призна по националната телевизия: „Аз не прощавам. Но и не отмъщавам. Прошката я дава само Господ и само той наказва. Много обиди съм претърпяла и продължавам напред. Те някак си са ме калили, абсолютно ме амбицират“.

Примата на българската естрада до такава степен е развила свръхсетивните си качества, че усеща фините невидими енергии около себе си и успява да отличи положителното от отрицателното в тях. С това обяснява и любовта си към самотата: „Ако не оставам сама поне няколко часа на ден, ще загина“.

Лили не крие, че Ванга често я съветвала да подрежда така времето си, че да прекарва достатъчно часове в самота. „Ванга ми казваше: „Многото хора, които те слушат или гледат, ти вземат от енергията. И ти затова искаш често да оставаш сама, за да може да възстановиш всичко“.

Лили Иванова наистина обожава публиката си. По косвен начин признава, че любовта на хората, възхищението на нейните почитатели поддържат духа й млад и желанието й да продължава да твори.

„Продължавам напред заради публиката. Аз не се деля от нея. Ние сме едно! Сливаме се заедно“, казва тя.

Духовните й търсения укрепват характера й и й помагат да понася злобата, завистта, постоянните обиди от колеги и мними приятели. „Аз съм зодия Телец и сама се оправям в живота. Моята сила е моят дух. Баба ми беше така. Майка ми беше така. Изглежда е генетично“, казва Лили.

Певицата е един от малкото хора, които знаят деня, часа и годината на смъртта си. Научава ги по собствено желание пак от Ванга.

„Сама поисках да ми направи това предсказание. Ванга ми пророкува точната дата на смъртта, мястото, дори ми каза, че ще бъда в компанията на жена в последния си час“, признава Лили, и според близки до петричката пророчица това е още едно доказателство, че заради способностите си на медиум Лили, както Ванга, знае, че смърт няма, а само преход на духа в друго измерение. „За много хора може да звучи зловещо предсказанието за смърт, за мен е нормално. Винаги съм била мъжко момиче и не съм се бояла от тези работи.

Аз не се страхувам от смъртта“, изтъква примата и уточнява, че само най-близките й хора знаят кога ще умре. Тя самата не иска да каже това на света. Но пък е щастлива от едно друго предсказание на Ванга. „Не се притеснявай от нищо. Ще пееш до края на живота си“, казала Ванга на Лили Иванова преди повече от 30 години. Пак пророчицата й дала най-добрите здравни съвети, признава примата./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук