Лили с трето око като Кочовска

0
1367

Певицата медитира в усамотение като Людмила Живкова

Примата на родната естрада Лили Иванова има трето око, разкриха сензационно нейни съграждани от Кубрат. За свръхестествените й способности се разчуло още в началото на 60-те години на миналия век, когато бъдещата певица работела като медицинска сестра в родния Кубрат.

Притежателите на трето око имат феноменални способности зa дyxoвни пътyвaния в дpyги измepeния и могат дa ĸoнтpoлиpaт миcлитe и дeйcтвиятa нa xopa във физичecĸия cвят. Имат лечителска дарба и могат безпогрешно да разгадават от каква болест е покосен човек. Именно тази свръхсензитивност на Лили помагала в сестринската й работа.

„Лили имаше способности като на прочутата Вера Кочовска. Жалко, че не стана лекарка, щеше да помогне на много хора”, споделят нейни бивши колеги от болницата в Кубрат.

За дарбата на певицата знаят само най-близките й хора, които са много дискретни и никога не казват нищо за личния й живот. Но самата Лили издайнически е намеквала за някои свои способности. „Като получих просветлението, успях да организирам живота си по най-добрия начин”, доверява тя в свое интервю.

Единственото уточнение, което примата прави, е, че просветлението и отварянето на духовните й сетива се засилва след близкия й контакт с пророчицата Ванга. „Леля Ванга ми беше като втора майка. Помагаше ми, но и не ми спестяваше нищо. Виждахме се поне веднъж в месеца чак докато си отиде от този свят”, разкрива най-обичаната българска певица.

Според близки до Ванга пророчицата поощрявала усилията на Лили да намери отговори на въпроси за живота и смъртта, за произхода на хората и бъдещето на света, както и на личното й бъдеще. Двете се затваряли и дълго си говорели. Близки на Иванова твърдят, че през годините тя развива свръхспособностите си с медитативни практики, които изпълнявала и Людмила Живкова. Това обяснява и факта, че изпълнителката на „Детелини” е пристрастена към самотата. „Ако не остана сама поне няколко часа на ден, ще загина”, уточнява тя.

„Аз не прощавам. Но и не отмъщавам. Прошката я дава само Господ и само той наказва. Много обиди съм претърпяла и продължавам напред. Те някак си са ме калили, абсолютно ме амбицират”, казва певицата в друго свое интервю. Примата на българската естрада до такава степен е развила свръхсетивните си качества, че усеща фините невидими енергии около себе си и успява да отличи положителното от отрицателното в тях.

Духовните й търсения укрепват характера й и й помагат да понася злобата, завистта, постоянните удари под кръста от колеги и мними приятели. „Аз съм зодия Телец и сама се оправям в живота. Моята сила е моят дух”, са нейни думи.

От срещите си с Ванга ветеранката в естрадата има зловеща информация за собствената си съдба – Лили знае деня, часа и годината на смъртта си, издават хора от най-тесния й кръг. Но тя понася тежестта на предсказанието със завидно хладнокръвие тъкмо защото може да прогледне за живота след смъртта.

„Сама поисках да ми направи това предсказание. Ванга ми пророкува точната дата на смъртта, мястото, дори ми каза, че ще бъда в компанията на жена в последния си час. Не се страхувам от края”, признава Лили и според близки до петричката пророчица това е още едно доказателство, че заради способностите си на медиум Лили като Ванга знае, че смърт няма, а само преход на духа в друго измерение.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук