Лошо. Слави се изповяда за сериозен здравословен проблем, страданието е огромно

0
864

Здравословното състояние на Слави Трифонов от години е повод за всевъзможни спекулации. На водещият са били приписвани куп фатални диагнози, които за радост са се оказвали фалшиви. Известният шоумен, който от години отказва да дава интервюта сам проговори за здравословното си състояние в разтърсваща изповед в автобиографичната си книга „За мен е чест“, издадена от „Сиела“, предава skandalno.net

Проблемите му започват по време на последното турне с Ку-ку бенд преди години, когато Трифонов пада в банята на хотелската си стая в Стара Загора. Половината му тяло остава в душ кабината, а другата половина отвън, като той се стоварва със своите 110 кг. върху релсата. Всъщност тъкмо тя чупи крака му.

Болката е зловеща, той е чисто гол и му отнема половин час за да допълзи до вратата. Успява да я отвори, показва си главата и за късмет вижда човек от екипа, който му дава телефона и му помага да обуе някакви гащи. Идва бърза помощ, но не могат да го вкарат легнал в асансьора и колегите му го свалят с огромни усилия на ръце от 4-тия етаж.

Трифонов отказва да го транспортират в София и се доверява на лекарите в Стара Загора, които установяват, че е счупена тазобедрената му става. Хирурзите правят тежка операция и му коват пирони. „От тогава още не мога да се оправя, защото като си счупих крака, всъщност се измени цялата структура на гръбнака и на таза. И сега ме боли ужасно кръстът. Ходя всеки ден на физиотерапия. Единият ми крак е малко по-къс от другия. И общо взето от тогава не мога да се оправя заради тоя счупен крак. Просто и в момента болката е много сериозна. Продължава да ме боли всеки ден, но аз не съжалявам нито за секунда. Просто защото така се е случило.  Съдбата е била такава. Понякога нещо се променя за секунди и човек трябва да се справя с новите обстоятелства“, разказва Слави.

От тогава той вече не е достатъчно подвижен.

На следващите два концерта се налага да седи на висок стол, защото болката е нетърпима. „Слагам обезболяващи, но какво от това. Станалото – станало“, признава Трифонов. Счупеният му крак не е единственият му тежък здравословен проблем. В книгата водещият за първи път признава, че е имало период, когато е загубил зрението си.

„Когато стана това с очите ми се изплаших. Не съм толкова корав, колкото ми се иска. Изплаших се, че не виждам. Затворих се в един хотел. После в друг. Не бях загубил напълно зрението си. Не виждах една част, но беше достатъчно за да се изплаша. Не ми се говори за това. Не е защото крия нещо… Просто има неща, за които не ми се говори.

Трифонов признава, че е имало и много други моменти, когато се е чувствал слаб.

И това било особено драматично за него като себеоценка. Защото знае, че други хора се справят с много по-страшни неща.

Дори тези, които недолюбват Трифонов, са впечатлени от разтърсващата му изповед, оценявайки куража му да разкаже за най-големите перипетии, през които е преминал досега. Така постъпват повечето от световните звезди, които с изповедите си дават надежда на хората, че никога не бива да се предават./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук