ЛЪСНАХА МРЪСНИТЕ ГАЩИ НА ПИШМАН ИЗДАТЕЛЯ НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

0
1567

Предателствата на булевардния издател Недялко Недялков са безбройни. Без никакво колебание той може продължително да обругава някого, а след това без никакъв преход да го превъзнася. Една от жертвите му е министър-председателят Бойко Борисов, когото сега обсипва с хвалебствия, а само преди две-три години заливаше с ударни дози помия. Предлагаме ви избрани моменти от „творчеството“ на Недялков, който кой знае защо Слави Трифонов нарича Недялка.
Недялко Недялков – Агенция ПИК, 15 септември 2014:
„Тежка психопатия е да искаш затвор за Борисов.“
Така се възмущава Недялков с „онзи“ мозък по повод сигнал на „Протестна мрежа“ до главния прокурор Цацаров заради руския самолет, прелетял над България. /Това не беше доказано/.

Същият Недялков – вестник „Ретро“, 6 юни 2013:
„Бойко Борисов и Румен Николов – Пашата ще бъдат арестувани като босове на организирана престъпна група за пране на пари и контрабанден трафик на цигари и други високоакцизни стоки“.
Не е ясно от каква психопатия боледува Недялков – тежка или лека.

Недялко Недялков – Агенция ПИК, 15 септември 2014:
„Да кепазиш премиера пред главния прокурор, задето е постъпил държавнически в рискова ситуация, е тежка психопатия. И не ме интересува, че ще ме обявят за апологет на Борисов. По-важно е, че Борисов е опазил народа си – тоест нас и нашите деца. Такава е мисията на добрия стопанин на държавата.“

Недялков – днешният мазен апологет на Борисов, вестник „Ретро“, 21 февруари 2013:
„Мутро-милиционерският режим на Бойко Борисов си отива, пометен от народното недоволство. България най-сетне се събуди, провидя тирана…“

Агенция ПИК, 1 юли 2016:
„ТЕЖКО НИ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ! С избори или без – алтернатива на Бойко е само Бойко.“

Вестник „Ретро“, 24 януари 2013:
„Бойко, ти нормален ли си?“ „Тиква: по-просто нещо на по-видно място досега не сме имали“

Вестник „Ретро“, 21 февруари 2013: „Борисов окървави Деня на Левски“

Вестник „Ретро“, 4 април 2013: „Борисов – тяло, в което не живее разум“

Вестник „Ретро“, 16 май 2013: „ГЕРБ са прокажените на Европа. Няма западен политик, който да се здрависа с тях. Страх го е да не се зарази“

И т.н., и т.н. – такива примери с лопата да ги ринеш.

Ако обърнете внимание на датите, ще забележите, че Бойко Борисов е милиционерска мутра за Недялко, когато не е на власт.
А когато е на власт – той няма алтернатива. Тежко ни без него – плаче мозъкът, който е като шкембеджийски парцал по думите на Блъсков.

Прав е Петьо Блъсков, когато каза, че от една свинеферма лъха същата смрад, както от изданията на Недялко с „онзи“ мозък.

Любопитно е, кога Недялко, с онзи мозък като шкембеджийски парцал, ще започне отново да нарича управлението на Бойко Борисов „мутро-милиционерско“.

В редакцията на БЛИЦ се получи информация за скритите спонсори на Недялков. Явно много от тях се притесняват да спрат паричните потоци от страх да не бъдат залети с кал. Те обаче трябва да знаят, че с поведението си развращават България. Предстои скоро имената им да бъдат оповестени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук