Любен Николов и Ивайло Колев с уникално шоу за Mi Amante Professional

0
1425

Фризьорът на Първата дама и коафьорът на звездите смаяха всички
Огнено шоу, пера в косите и ексцентрични прически в стил Мулен Руж бяха само малка част от изненадите, с които коафьорите Ивайло Колев, Петя Цветкова и Любен Николов накараха гостите в Carrusel Club буквално да онемеят.
Причината за всичко това бе представянето на луксозния крем за коса Еlla от Mi Amante Professional, чийто официален представител е Christian Of Roma http://christian-of-roma.com/. „Mi Amante” (Моят любовник – в превод от испански) е съвършена комбинация от регенеративни елементи с висока концентрация, без съдържание на парабени. Продуктът е подходящ за всеки тип коса – от права до къдрава; от тънка до плътна; от естествена до платинено руса.
За да покаже нагледно как „Mi Amante Professional” може да бъде използвана по няколко различни начина за стилизиране, Любен Николов зарадва гостите на събитието с няколко минутен спектакъл, като акцент в косите на моделите бяха актуалните за този сезон пера.
По този начин коафьорът на Първата дама и носителят на приза „Фризьорско шоу” на Първите фризьорски оскари на Christian Of Roma – You Are The First – за пореден път затвърди името си на професионалист, за когото няма невъзможни неща.
В типичния си екстравагантен и винаги разбиващ стериотипите стил, Ивайло Колев – коафьорът на звездите и носителят на наградата „Фризьор на годината” – пренесе директно Мулен Руж в Carrusel Club.
На сцената видяхме преобразените и неузнаваеми след намесата на Ивайло: Светлана Василева, Даниела Арнаут и Нора Недкова. Коафьорът на звездите поднесе и двойна порция изненада. Именно на събитието Ивайло, в компания на фолк звездата Алисия, официално обяви своя бранд шампоан и маска за коса – Hair Master Shampoo/ Hair Master Mask, които са предназначение за употреба в домашни условия и които мога да бъдат закупени на www.miamantehair.com
Eдинствената дама, с която Ивайло Колев и Любен Николов си поделиха сцената, бе Петя Цветкова. С над 19 години практика в коафьорството, с интерактивното си шоу Петя показа как Mi Amante Professional може да бъде да превърне и обикновеното момиче в принцеса.
Официалното представянето на марката Еlla от Mi Amante, в Carrusel Club, уважиха редица обществени личности, посланици, както и едни от най-големите звезди от родния шоубизнес.
Събитието се състоя с любезното съдействие на:Christian Of Roma, Carrusel Club, MAGAMA, HELL, Dodge, Бор Чвор, Princess, Events and Décor Diamanti.
Режисьор и сценограф на шоуто бе Иво Кръстев. Водещи на събитието: Гери Дончева и Станимир Хасърджиев. Пиар агенция на събитието – Евелина Спасова и Полина Цветанова от P.O Communication.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук