Любовен хороскоп за 20-26 юни 2016

0
1366

Късмет в любовта за Девите

Тази седмица звездната карта показва, че представителите на различните зодиакални знаци ще трябва да бъдат внимателни с комуникацията. Възможно е и да има някои объркващи моменти с партньора. За щастие това бързо ще отмине. Какво ви очаква, вижте повече в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще можете да вземете важни решения относно връзката ви. Слънцето се намира във вашия сектор на романтиката, което може да провокира желание във вас да останете по-дълго време насаме с любимия човек. За тези от вас, които все още не са намерили любовта, периодът е подходящ за нови познанства.

Телец

Романтиката ще блести за вас тази седмица! В неделя Юпитер, който се намира в сектора на истинската ви любов, ще бъде в перфектен ъгъл към Плутон. В резултат на това, силата на любовта ще се разширява. Ще се свържете на едно по-дълбоко духовно ниво с половинката си, а може би и ще предприемете красиво пътуване.love-horoscopeБлизнаци

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорствата и това може да повлияе на любовния ви живот. От друга страна Меркурий е напрегнат и това ще направи по-трудна комуникацията с половинката. Не бързайте с изводите, защото преценката ви за ситуациите няма да бъде точна.

Рак

Вие сте по-ярки от Слънцето и това няма да остане незабелязано от партньора ви. Това е така, защото Слънцето ще навлезе във вашия знак и определено ще донесе положителни емоции в любовния ви живот. Обърнете внимание на важен разговор между вас и партньора, който може да се състои в края на седмицата. Той може да донесе промени в живота ви.

Лъв

Пълнолунието в сектора на любовта ще ви остави емоционално открити и уязвими. Добрата новина е, че ще ви очаква нещо хубаво, благодарение на вашата честност. Въпреки това помислете доколко може да направите компромиси с вашите ценности, за да се чувствате обичани от половинката ви. Ако имате някакви колебания относно чувствата на партньора, може да преосмислите взаимоотношенията ви.

Дева

Късмет в любовта ще имат и родените под знака на зодия Дева. В неделя Юпитер ще застане в перфектен ъгъл към Плутон, която е планета на трансформациите. Но не само това, Плутон ще се движи през вашия сектор на романтиката и удоволствието. Сега ще имате увереността да направите повече положителни промени в любовта.

Везни

Въпреки спокойната по отношение на любовта седмица, все още има какво да подобрите във взаимоотношенията с партньора. В понеделник се опитайте да не обсъждате всички важни въпроси, в противен случай ще стигнете до задънена улица. В края на седмицата ще имате възможността да проведете позитивни разговори с любимия човек. Чакането ще си струва.

Скорпион

Любовният ви живот ще бъде леко объркан. От една страна, стара любов може да напомни за себе си, от друга, половинката ви може да не прояви разбиране към вашите чувства и емоции. Искате вие да вземете крайното решение, да се действа по вашите планове. За съжаление това няма да се случи през тази седмица. Не е подходящо да взимате крайни решения.

Стрелец

Пълнолунието в понеделник ще ви направи по-чувствителни. Въпреки че сърцето ви ще е широко отворено, ще бъдете твърде уязвими към критиката на половинката ви. От друга страна, вашата емоционалност може да се дължи на решения, които партньора ви ще вземе и за които е пренебрегнал мнението ви. Опитайте се да балансирате комуникацията помежду ви.

Козирог

В началото на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия сектор на партньорствата. Това ще ви накара да обърнете внимание на връзката ви по дълбок и емоционален начин. Духовно ще бъдете много по-близки с половинката ви. Сигурността в любовта става жизненоважна сега и за щастие, се оказва, че ще я имате.

Водолей

Може да се чувствате доста объркани и дори несигурни за романтиката във вашия живот. Ще бъдете изправени пред любовни решения, които няма да са лесни.

Точно когато си мислите, че знаете какво да правите е възможно някой от близкото ви обкръжение да ви окаже негативно влияние с мнението си. Слушането на сърцето не е непременно погрешно, но може би е по-добре да мислите с главата си.

Риби

Ако нямате половинка до себе си, не само ще искате това да се промени, но и звездите ще ви помогнат. В случай, че се намирате във връзка, емоционално ще се чувствате по-близки с любимия човек. Радвайте се на моментите заедно и не забравяйте за романтичните изненади./аз жената

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук