Любовен хороскоп за 30 януари – 5 февруари. 4 зодии ще се понесат на крилете на любовта!

0
2939

Последните дни на януари и първите на новия месец, ще бъдат интересни за любовта

Повече романтика, нови възможности и повече разбирателство очакват зодиакалните знаци. Венера ще има заслуга за всичко това. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Пригответе се за една вълнуваща седмица по отношение на любовта. Марс се движи през вашия знак, и това ще ви зареди с повече сила, смелост да постигнете желаното. В същото време Венера също влиза в петък в знака на Овен, което ще донесе и повече романтика. Флиртове, закачки… Очаква ви интересен период. Тези от вас, които са обвързани знаят къде им е сърцето.

Телец

През тази седмица ще се чувствате така, сякаш връзката ви има нужда от повече захранване. Постарайте се по-често да оставате насаме с половинката, да разговаряте. Ако сте необвързани, но има някой, който е привлякъл вниманието ви, може да се окажете жертва на несподелена любов. Дали не е време да погледнете на друга страна?

Близнаци

Ще бъде чудесна седмица за обвързаните представители на зодията. Ще се забавлявате с приятели. Възможно е вашата половинка да ви окаже подкрепата си в някакво начинание. Ако сте необвързани, помолете ваш приятел да ви запознае с някого, който също е необвързан. Няма да бъдете разочаровани.

Рак

Предстои хубава седмица за Раците, в която ще могат да обсъдят с половинката си своето професионално бъдеще. Какви са вашите цели? Партньорът ще ви подкрепя повече от всякога. Той или тя дори може да изиграе важна роля върху промяната в кариерата ви. Късметлии сте, уважаеми Раци!

Лъв

След петък Венера влиза във вашия 9-и дом на приключенията и пътуванията. Ако се намирате във връзка, планирайте пътуване с любимия човек. В случай, че сте необвързани, обърнете внимание на човек, когото ще срещнете и който може да се окаже чужденец.

Дева

Финансовите планове на обвързаните Деви ще започнат да се подобряват след петък, когато Венера навлиза във вашия 8-и дом на споделените ресурси. Обмисляйте добре всеки ход, ще имате възможност за инвестиция, която ще е от полза и за двама ви. Също така има вариант един от вас да получи повишение в работата. Въпреки мислите за финанси, не забравяйте да отделяте малко повече време и на романтиката.

Везни

Любовната ви връзка ще започне или ще се развива точно по начина, по който ви се иска. В петък Венера ще се движи във вашия сектор на партньорствата, където тя ще се задържи за дълго време. В резултат на това, засега вие и вашата половинка ще се насладите на хармония и подкрепа във взаимоотношенията ви.

Ще ви бъде по-лесно да покажете своята признателност един към друг. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може да решите да заживеете заедно, дори и да има предложение за брак.

Скорпион

Необвързаните Скорпиони е напълно възможно да започнат офис романтика. За всичко това „вина“ ще има разбира се Венера, която ще окаже влияние върху вашия знак. Бъдете отворени за намиране на нова любов. Може да я срещнете на места, на които не очаквате.

Стрелец

Стрелата на Купидон е готова да ви улучи! В края на седмицата очаквайте много романтика. Венера ще се движи във вашия 5-и дом на любовта и удоволствието. Ако сте необвързани имате големи шансове да се запознаете с интересна личност. Очаквайте повече страст в любовния ви живот. Възползвайте се, докато Венера е в благоприятна позиция.

Козирог

Тези от вас, които обмислят по-сериозна крачка с любимия човек, могат да предприемат тези стъпки след четвъртък. Комуникацията с половинката ще върви много по-гладко. Тези от вас, които нямат любим човек до себе си, но скоро са срещнали някоя интересна личност, също ще се радват на положително развитие. Дали не е време да представите него или нея пред семейството си?

Водолей

Този петък Венера ще се движи във вашия сектор на съобщенията. В резултат на това, комуникацията и взимането на важни решения заедно с половинката ще бъде по-лесно и приятно. Ще преоткриете любовния си живот.
Още по темата

Риби

Вашите финанси са напът да се подобрят и това ще се отрази положително на взаимоотношенията с половинката. След петък ще дойдат добри новини. Възможно е да ви хрумнат идеи за бизнес. Не забравяйте, че една връзка не се гради само върху финанси. Обърнете си внимание с любимия човек.

 

 

 

 

az-jenata.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук