Любо Киров: Бог ми даде знак, плача, когато говоря с него

0
583

Разговарям с Господ така, както бих разговарял с баща си, призна певецът

Обърнах се към вярата, когато бях 18-годишен, защото трябваше да си отговоря на важни въпроси. За най-решаващите неща в живота – раждането и смъртта, никой не ме пита. Затова аз трябваше да разбера защо съм дошъл на този свят. Помолих Бог да ми даде знак и той го направи.Това е изповедта на Любо Киров пред Нова телевизия. Певецът, който твърди, че има силна връзка с Господ, е учил теология.

Той призна, че с Бог говори така, както би разговарял с баща си, починал преди години. Здрасти, знам, че знаеш как съм, ако имаш нещо ново, винаги можеш да го покажеш, е част от разговора, който често приключва със сълзи.

Любо призна, че плаче и по време на телевизионни предавания, както и ако не може да върши любимата си работа. Трудно преживял факта, че е бил изоставен от любима жена, но успял да си я върне. За любовта човек трябва да се бори и ако се налага, всичко да прости. Ако не може, той оставя в себе си духовен рак.

Докато сме в тялото си, няма да изпитаме пълно щастие. Това ще стане, когато умрем. Въпреки че звучи суицидно, не е такова. Просто знам, че там е голямата сцена, допълни певецът.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук