Любо Пенев сам на юбилея си! Чичовото остана без приятели за 50-та си годишнина

0
1307

Любослав Пенев остава сам в навечерието на 50-годишния си юбилей. Треньорът закръгля половин век на 31 август, но няма никакво настроение за празнуване.

Пенев отказва да вдигне подобаващ купон за значимия повод и ще мине със скромна почерка.

Чичовото почти остана без приятели, след като се изпокара жестоко с огромна част от съотборниците си от славния национален отбор. Любо вече няколко месеца е и без работа, след като Гриша Ганчев не намери място за него в новосформирания ЦСКА, съобщава столичен всекидневник.

Пенев не си говори с президента на БФС Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов… Скара се и с Христо Стоичков, след като въпреки обещанието си не благоволи да дойде на юбилейния мач на Камата през май. Всички те със сигурност няма да присъстват на юбилея му, а и надали дори ще го поздравят.

Приятелите на Пенев вече се броят на едната ръка. Любо се е капсулирал и почти не общува с никого освен с няколко човека и приятелката си Кристина. В последните месеци Пенев е в изключително лошо настроение, а малкото му останали авери вече не помнят откога не са виждали усмивка по лицето му. Чичовото по цял ден виси в комплекса „Царско село“, който е собственост на все още близкия до него бизнесмен Стойне Манолов. Именно там се очаква Пенев да отбележи и рождения си ден в доста тесен кръг.

Както е известно, Любо е затънал в дългове към банки и институции и финансовото му състояние далеч не е за завиждане. Вече повече от две години треньорът си търси работа в чужбина, но до този момент няма мераклии за неговите услуги. За последно племенникът на Димитър Пенев бе наставник на „Литекс“, но след закриването на отбора отново остана без работа. Голямата мечта на Любо е да работи в Испания, но там не е желан дори от втородивизионните отбори. От няколко дни върви слух, че Чичовото е предлаган на полския „Лех“ (Познан), но и за там шансовете му са минимални.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук