Люси Иларионов разплака Ани Хоанг!

0
1401

Люси Иларионов постигна нещо, което е за книгата на Гинес!

Да отслабнеш само за няколко месеца с цели 60 кг. е достойно за уважение. Люси Иларионов го направи, с което показа на обществеността, че невъзможни неща не съществуват. Режисьорът вече е само около 110 кг. и продължава да смъква. Така до месеци той може да върне старата си визия отпреди 15 години.

Не е тайна, че Людмил започна ударното си отслабване чрез операция в Турция. Там той премахна огромна част от стомаха си. За да има наистина успех обаче, брадърът трябваше да се подложи и на диета, която за него е била трудна и която още спазва.

След операцията Люси Иларионов започнал със захранване от течности. Постепенно преминал към супички и по-леки за стомаха храни. Той избягвал всякакви тежки ястия, а като най-вредно в случая определил пърженото, което не бил вкусвал от изключително дълго време. Освен това режисьорът не е близвал нито алкохол, нито газирани напитки. Спрял е и кафето, замествайки го с чай.
Люси Иларионов се подложи на всичко това най-вече по здравословни причини. Преди година на него му е бил открит диабет, както призна той самият, а освен това и кръвното му налягане го заплашвало сериозно от инфаркт. Затова режисьорът решил, че му трябва спешна промяна.

Другата голяма причина за новата визия на Люси се състои в Ани Хоанг. Половинката му е слаба и изящна, което комплексирало певеца, заставайки до нея. Той жадувал за момента, в който ще може да се движи с фолк дивата, без да се притеснява, че не е достоен за нея. Този момент още не е дошъл, но наближава с голяма скорост.

Самата Ани Хоанг останала приятно изненадана от промяната в Люси и дори се разплакала от вълнение, когато видяла как изглежда. Певицата била повече от доволна, че гаджето ѝ вече е по-привлекателен мъж. Тя и преди не се притеснявала от визията му, но все пак винаги е приятно човекът до теб да бъде възможно най-красив.

Припомняме, че Люси Иалрионов стартира кариерата си на певец и после на режисьор като доста слаб мъж. Впоследствие обаче започна да покачва много килограмите си. За основна причина се счита стресът, който той е изживял след смъртта на една от големите му любови Рейхан. /topactualno

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук