Маги Халваджиян на тръни! Виктор Калев страда от мистерозна болест

0
1324

Продуцентът на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян е на тръни, тъй като един от звездните участници в новия сезон на шоуто ми има мистериозни проблеми със здравето. Става дума за актьора Виктор Калев.

Още по-загадъчното е, че страданията на комика са започнали още от студентските му години, като не са решени и до днес. В театралната академия Калев вдигнал висока температура, сутрин се будил в плувнали от потта му чаршафи. Според някои лекари се касаело за стафилококова инфекция, но лечението срещу нея не дало резултат. Тогава Виктор решил, че възпалението му се дължи на сливиците и ги остранил по оперативен път.

За нещастие обаче и след това проблемът с температурата не отшумял. След време му се наложило да пие антибиотик по съвсем различен повод и като по чудо оздравял, пише седмичник.

Сега обаче Виктор Калев ходи редовно на профилактични прегледи и веднъж годишно си прави пълна кръвна картина, за да е сигурен, че е в добро здрав. „Ако се появи проблем, взимам мерки навреме, за да продължа да се радвам на живота“, споделя актьорът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук