Майка и малко дете се натровиха на вечеря в столичен мол (СНИМКИ)

0
1374

 Иван Попов твърди, че съпругата му и дъщеря му са натровени от храна, приготвена в ресторант в столичен мол. За нещастие на младото семейство се наложило дори те да бъдат хоспитализирани.

Публикуваме сигнала на Иван Попов до агенция ПИК, както и приложените снимки, без редакторска намеса:

„Здравейте,

Пише Ви Ваш много редовен читател, дори един от най-редовните. Всеки път, когато искам да проверя новините, влизам във Вашия сайт, защото новините в повечето случаи първо се появяват при Вас.

Пиша този сигнал до Вас, понеже Вие останахте последната независима медия и не се съобразяване с властимащите какво да се публикува. Според мен точно това харесват читателите, а скоро и Вашите зрители.

Сигналът е следния: на 8.08 (понеделник) около 19 часа аз и моето семейство посетихме заведение от веригата „Българска кухня“ в Парадайз мол. Тъй като любимото ястие на дъщеря ми е ориз и оризът със зеленчуци изглеждаше най-добре в ресторант „Българска кухня“ решихме да купим една порция от него. Дъщеря ми и съпругата ми ядоха от храната и само няколко часа след като се прибрахме, започнаха профузно повръщане. Повръщането продължи цяла вечер и след безсънна нощ сутринта се наложи да ги хоспитализират.

За наша радост, тъй като дъщеря ми е все още малка и не беше много гладна, изяде малко, а съпругата ми си купи друго основно ядене и така не успяха да изядат цялата порция. При така създалата се ситуация взехме остатъка от порцията за вкъщи и след повръщането направих няколко снимки на ястието като доказателство. Прилагам снимки само на малка част от последствията от въпросната вечер.

Още на следващата сутрин писах на официалната електронна поща на въпросната верига ресторанти за бързо хранене за случая, за да се предотвратят подобни последствия и с други хора, но те не си направиха труда да ми отговорят едно „Извинете“! Подобно отношение за хора работещи с храна е недопустимо за мен и вярвам, че ще публикувате този сигнал, за да предпазим бъдещи подобни отравяния, които са опасни най-вече за малки деца като дъщеря ми. Вече няколко дни след случая дъщеря ми отказва да яде ориз дори приготвен вкъщи!

С уважение,

Иван Попов“,ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук