Майка ми е п*рно актриса, заченат съм по време на групов с*кс- изповеди на деца на порно звезди, които ще ви сразят

0
1523

Казват, че не е лесно да бъдеш дете на известна личност, а още повече да бъдеш син или дъщеря на порно звезда … Представете си само как изглежда тяхното детство и колко ги обиждали в училище. А сега най-накрая и те имат възможността да ни споделят как се чувстват.

Децата на известните порно актриси признават, че след като разбрали какво работя техните майки изцяло се е променил живота им

А те по различни начини са се справили с болезнената истина …

– Майка ми беше порно звезда в края на деветдесетте години …

Ще счупя главата на всеки, който ще ми го каже в лицето!, яростно казва синът на  една порно кралица.

От друга страна, някои пък го приемат по- добре

– Майка ми прави секс пред уеб камерите в интернет. Не ми е срам заради това, защото така прехранва нашето семейство, констатира дъщерята на дама, която е специализирана в фетиш и садо – мазо филми.

– Това, че майка ми е порно актриса не е толкова страшно. Но като разбрах, че съм зачената по време на групов секс и че никога няма да разбера кой от десетимата е баща ми, ме побърква, тъжно заявява наследникът на порно актрисата с дълъг „пробег“ в тази индустрия.

– Когато разбрах, че майка ми снимала порно филми, имам пристъп атака … започнах да блъскам в стената и си счупих двете ръце, признава синът на оттеглила се вече порно актриса.

Следващата изповед може би най-добре описва живота с „порно майка“.

– От години майка ми беше професионален „проститутка“ през нощта, а през деня секс терапевт … Някак тези две неща винаги са ми били сходни. Още от ранно детство ми беше отказано влизане в мазето. Разбира се, един ден реших да видя какво се крие там, и съжалих. Заварих истинска тъмница за изтезания, различни окови, белезници, вериги … и странно силна миризма на нещо, което тогава не знаех какво е.

Източник: zajenata.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук