Майко мила! Мария цъфна по дантелени прашки! Уникалната гледка на едно препечено малко дупе и една изпъкнала зряла слива (СНИМКИ 18+)

0
11527

Фолкаджийката Мария продължава с разгулното си поведение. Откакто се раздели с втория си съпруг Християн Гущеров, тя не спира да залива социалните мрежи с разголени снимки.

Поредната й изцепка е еротично фото, уж за лека нощ, на което певицата позира по дантелени прашки и без сутиен. Провокативната снимка е придружена със знак „Забранено под 18“.

Неспирният поток от голотии, които фолк звездата редовно изсипва в социалните мрежи, явно не дразни новото й гадже. Мара се изфука преди месец, че вече не й пука за Гущеров и си има друг.

Фолк певицата обвини бившия си съпруг №2, че я задушавал. Не й позволявал да излиза от къщи и да се вижда с приятелки. Забранявал й да ходи по участия, както и да носи по- разголени дрехи. От толкова условия и забрани, накрая любовта й се изпарила. Гущеров пък я обвини, че предпочела голотиите пред семейството им.

Сега, след развода с втория си мъж, Мария е като разпасана и не може да търпи дрехи върху себе си. На много от участията си тя пее полугола. А тайнственият й нов мъж няма против певицата да се развява по и без бельо. Мария е на седмото небе от щастие с толкова разбрано гадже до себе си и дори вече е готова да го върже с бебе. Тя заяви, че иска да роди още едно дете, за да не расте дъщеря й Марая сама.

Фолк певицата тъкмо беше решила, че е натрила достатъчно добре носа на бившия си Гущеров, когато той й нанесе изненадващ удар. Милионерът заби една от най- близките й приятелки – плеймейтката Светлана Василева. Мария със сигурност няма да преглътне лесно подобно предателство от тяхна страна.

Но ударът срещу певицата всъщност е троен, тъй като сватовник на прясната двойка е Азис. Кралят на поп- фолка й се пишеше също близък приятел, но след развода й с Гущеров, той зае страната на бившия й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук