Мара Отварачката чака второ бебе! Бащата не е Гущеров (СНИМКИ)

0
2241

Чалга дивата Мария тръпне в очакване, тъй като най-сетне в семейството й ще се появи ново бебе. Съкровената мечта на певицата от Стара Загора – да роди от настоящия си съпруг Християн Гущеров обаче все още не е факт, тъй като бременна е не тя, а сестра й Ирена.

Очаква се бебето да се роди в Германия, в град Конщанц, където каката на Мара Отварачката е свила семейно гнездо със своя избраник.

Неговото име е Иван Кадънков, родом е от Стара Загоран, но от години живее и работи в страната на Ангела Меркел, където развива успешен бизнес, разузна ПИК.

Зетят на певицата има фирма за производство и печат на рекламни материали, която се казва „Druckstar24“. Това обаче не е единственият бизнес на заралията. Кадънков притежава и заведение „Coffee Room“ в центъра на Конщанц, в което понякога работи сам. Специалитетът на кафенето е капучино, върху пяната на което Иван рисува всякакви фигури.

Предприемчивият нашенец не е богат колкото Мариния Хриси, но благодарение на агенцията и кафето разполага с достатъчно възможности, за да подсигури луксозен живот на каката на певицата. Освен това Иван не е от лустросаните мъже с гел и лакирани нокти, а има aĸтyaлнa лъмбъp визия – с гъста брада, която му придава още по-мъжкарско излъчване.

 

Каката на Мария е в напреднала бременност

Ирена и Иван живеят в германския град Конщанц

Иван е собственик на кафе-бар, в който често работи като барман

Бъдещите родители са заедно от три-четири години

Иван и Ирена с племенничката й Марая

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук