Марешки иска оставката на Каракачанов заради изтребителите

0
1959

Марешки иска оставката на Каракачановзаради изтребителите. Кои са държавните приоритети, пита лидерът на Воля Веселин Марешки. Той отново скочи срещу покупката на нов тип боен самолет.

По думите му хората се борели с битовите си сметки. Народът иска социални плащания и здравеопазване, по мнението му. Марешки изчете водещите заглавия в медиите за последната година.

Сега е моментът да бъдем родолюбци и добри политици, смята той. Нямало новина за потенциална въздушна атака срещу наси нямало нужда от самолети.

Марешки иска оставката на Каракачанов, защото не спазвал приоритетите на българските граждани. Депутатите да се обърнат към съвестта и избирателите си и да направят това, което е добре за народа.

Припомняме, миналата седмица Каракачанов коментира, чеМарешки разбира от лекарства и е по-добре да си пие хапчетата, а не да се занимава с българската армия.

Каракачанов обясни, че армията и темата за националната сигурност на Република България не са поле за евтин популизъм и призова Марешки да прояви чувство за национална отговорност по тази тема.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук