Мария изрева за бившия си: Казваше ми, че съм ку*ва, тъпа и какво ще ми се случи

0
1330

„Толкова години кракът ми е стъпил клуб. Хората си накупиха жилища. А аз 1 стотинка не съм изкарала. Те си купиха за тях, за децата си. Хриската не ми плати жилището, то е не кредит. И баща му ми каза, когато се събрахме, че ако един ден искаш да не си с Християн, да не ме обвиниш мен. И като тръгнахме да се разделяме, първо се обадих на баща му. Казах му, че си возя детето с тази кола. Да ни ми взимат поне колата. Поне колата. Или да ми бяха купили някаква по-евтина. Аз си продадох бижутата на безценица. Имах сто лева в чатната и не знаех как ще тръгна с детето. Апартаментът ми е на кредит, нямах кола, нямах 1 стотинка, когато се разделихме. Само заплахи, само обиди – денонощно. Чудех се как ще й плащам училището. Аз съм родител. Затова тази вечер не посмях… Аз мога да го направя и за купона, и за рейтинга ми като жена, като певица. Защото аз съм от лекия жанр. Ако ще да се съблека чисто гола, на мен това ми е простено. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква… Аз минах през деветте кръга, докато забременея. После докато я рода и сега, когато я отглеждам. Тя е всичко за мен“, разкри Мария.

„Аз съм влизала в супера и си правя сметка какво купувам. Когато първият път се разделих с Християн, Марая легна, обърна се на другата страна и ме попита кога ще прибираме вкъщи. Бяхме в малкия апартамент. Тогава й казах, че няма друго вкъщи. Ставам сутринта, тя си изгризала ноктите. До кожата. И ми каза, че иска да чуе Хриси. То не ни потърси нито веднъж. За рождения й ден на й изпрати един балон. Единственото, което чувам за тази една година, е какъв боклук съм, каква курва съм, какво ще ми се случи“, добави певицата.

„И сега се чудя, когато отида в нейното училище и се чудя как да си вдигна носа и как да вървя. Всяка си има мъж и човек, който го подкрепя. И знае, че като сега е в това училище, догодина пак ще е там. Пък аз като го взех това решение, бях с Християн. И тогава баща му ме подкрепяше. И сега какво… Преди една година си слязох от колата, никой не говореше с мен. Още нямам дори развод, защото той не иска да ми даде развод, докато не го махна като съдружник по кредита. И всеки път, когато си поемам риска да бъда с един мъж, понеже аз вярвам в това, че като хванеш с някого, оставаш с него до края на живота си. В един момент оставаш на пътя с един ангел, който какво го правиш. Не искам нито да й купувам скъпи дрехи, нито да я возя в най-скъпата кола. Поела съм ангажимент към нейното образование и ще го изкарам докрай. Парите ми са ориентирани единствено и само към това. И така ще бъде. Когато тя говори с мен, аз виждам в нея всичко това, което неможах да постигна. Чувствам се горда като жена и родител. Аз си нося моето достойнство, не егото. И ако не беше този човек до мен, аз не знам какво щях да правя. Всичко си продадох. Нито искам да нося диаманти, нито нищо“, сподели още тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук