Мегз си показа ц*ц*те! Вижте участничката във ВИП Брадър по голи гърди, гледката е невероятна (СНИМКИ 18 +)

0
24344

Миглена Каканашева неведнъж е признавала, че много иска да изпита голямата, истинска любов и се надява да я срещне съвсем скоро. Дизайнерката сподели наскоро в Къщата житейската си философия: “Човек трябва да реализира себе си и да реализира семейство. Аз едното го имам в цялата му пълнота, сега търся другото”.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Мегз вярва, че ще изпитва и щастие в личен план и напук на всеобщото мнение, че работи по 24 часа в денонощието уточни, че има доста свободно време.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Много често вечерите тя имала ангажимент към модната си империя за около половин час, след което можела да се отдаде на любимия човек. Освен това е свободна и през уикендите. Тъй като засега няма мъж до себе си, Мегз прекарва свободното си време със семейството и приятелите си.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Напук на демонстрираната свенливост в предаването, в личния си живот Каканашева била доста разюздана, твърдят нейни приятели. Коко Шанел от Раковски сменяла партньорите си като носни кърпички и понякога се случвало в рамките на седмица да е била с трима различни мъже, пише столичен вестник. Нейни близки разкриват, че дизайнерката е спала с повече от 50 мъже.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук