Меглена Кунева не последва Радан! Вицепремиерката твърдо зад Борисов, посочи Зеленогорски за лидер на Реформаторския блок

0
736

Вицепремиерът Меглена Кунева заяви, че Реформаторския блок подкрепя управлението, като определи за лидер на блока Найден Зеленогорски, съобщава Би Ти Ви. Тя допълни, че когато парламентът е започнал работа, ПГ на Реформаторския блок е имал двама съпредседатели – Найден Зеленогорски и Радан Кънев. Сега обаче блокът имал един председател и той бил съпредседателят на „Движение България на гражданите“ Зеленогорски.

„Зеленогорски се нагърби да подкрепя управлението, да предлага важни закони и да намира съгласие с останалите групи. Задачата му е трудна, но той я изпълнява”, посочи Кунева.

Тя подчерта, че РБ подкрепя управлението. „Не просто го подкрепяме, а участваме в него. И затова трябва да носим отговорност”, каза още вицепремиерът.

„Когато имаш министър, е нужно да го припознаеш. Не можеш да си министър на опозицията, която е част от управлението. Някъде тук човек губи разсъдък”, посочи тя и добави, че се чувства обидена, когато РБ се квалифицира с медицински термини.

Припомняме, че Зеленогорски по-рано заяви, че всички посочени министри са на Реформаторския блок и те застават зад тях и ще ги подкрепят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук