Мика Стоичкова ражда в София!

0
1164

Има голяма вероятност първото внуче на Христо Стоичков да се роди в София, въпреки че фамилията на футболната легенда живее в Маями. Голямата дъщеря на Камата, Мика Стоичкова, обмисля този вариант, за да получи по-особени грижи по време на раждането.

Мика очаква дете от годеника си Айк Рамадан, който както нашата медия първа съобщи, ръководи солиден бизнес с отдаване на луксозни лимузини под наем в Маями. В края на миналия месец двойката бе за кратко в София, заради юбилея на баща си „50 години номер 8“. Именно тогава се разбра, че Стоичкова е бременна с първото внуче на Камата.

Засега със сигурност се знае, че сватбата на Мика и Айк ще бъде на родна територия – в хотела на Валентин Златев край Правец. В семейството обсъждат варианта след пиршеството бъдещата майка да не се връща в Америка, а да остане тук до появата на своя наследник.

Мика не била особено очарована от отношението на специалистите в Маями, които не се впрягали особено от звездната й фамилия. Докато получила уверението, че тук, в София, ще се радва на супер внимание от страна на акушерите и гинеколозите, които ще получат привилегията да изродят първото внуче на Христо Стоичков.

Тези дни бременната Мика загатна, че Камата ще става дядо на внучка, като публикува снимка в „Инстаграм“ с детски дрешки в розови – гащеризонче и бодита с надписи „Обичам мама“, и розови аксесоари за коса. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук