Милан“ спечели с 3:0 срещу „Лудогорец“

0
1318

„Милан“ спечели с 3:0 срещу „Лудогорец“ в първи мач от 1/16-финалния мач от Лига Европа в Разград. Резултатът за „росонерите“ откри Патрик Кутроне, който бе точен в самия край на първото полувреме. Именно той изработи и дузпата, която Родригез реализира в 63-ата минута за 2:0. Нарушението за наказателния удар бе извършено от Козмин Моци, който бутна Кутроне с ръка в гърба при безобидна ситуация. В самия край на мача пък Борини оформи крайното 3:0, с което италианският гранд си осигури комфортен реванш след следмица в Милано.

Иначе българският шампион започна в състава си с новото полско попълнение Якуб Шверчок, реализирал четири гола в последните четири контроли на „орлите“, а на пейката остана бразилецът Вандерсон.

Наставникът на „Милан“ Дженаро Гатузо също заложи на най-доброто, с което разполага, без да дава почивка на основни футболисти.

„Трябва да търсим вината изцяло в себе си. Допуснахме разконцентриране в последните минути и на двете полувремена. Смятам, че стояхме равностойно на терена и резултатът не е точно изражение на показаното. Дузпата пречупи мача. Личи си обаче, че нямаме игрови ритъм, докато при италианците не е така. Въпрос на чест и на достойнство е да изиграем реванша добре“, коментира след срещата старши треньорът на „Лудогорец“ Димитър Димитров-Херо.

 

ЛУДОГОРЕЦ – МИЛАН 0:3
0:1 Патрик Кутроне 45, 0:2 Родригез 63-дузпа, Борини 90

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Лукас Саша, Анисе, Дяков, Моци, Пластун, Шверчок (46-Вандерсон), Марселиньо (78-Кампаняро), Лукоки (81-Ковачев), Мисиджан

Милан: Донарума, Калабрия, Бонавентура, Сусо, Чалханоглу (75-Борини), Романьоли, Бонучи, Абате (60-Родригез), Биля, Кутроне, Кесие

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук