Милена Милотинова пострада при катастрофа край Предел

0
1424

Журналистката Милена Милотинова, която понастоящем е водеща на предаване по телевизия Bulgaria ON AIR пострада в нелепа катастрофа. Инцидентът е станал снощи около 18:50 часа при село Градево на път II-19 между Симитли и Банско.

Джип „Хюндай“, управляван от 56-годишен мъж от Добринище движейки се в посока Предела предприел неправилно изпреварване на десен завой пресичайки непрекъсната линия Навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в джип „Мазда“, в която е пътувала журналистката Милена Милотинова. Медиците от пристигналата бързо линейка са установили порезна рана на дясната ръка на Милена, както и натъртване в областта на гърдите и главата й. Транспортирана е веднага в Спешно отделение на благоевградската болница, където е прекарала няколко часа под лекарско наблюдение. Други пострадали в двата автомобила няма.

Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни, двамата са ползвали обезопасителни колани, информират от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук