МИРИЗЛИВО ШОУ! Елен Колева и Ася Капчикова стрижат къдрави овце – миските се умирисаха на тор

0
1333

На бедни и богати ще се делят участниците във втория сезон на „Фермата“. В шоуто ще има както популярни лица, така и такива, които тепърва ще стават известни.
На 11 септември от 20 часа в ефира на Би Ти Ви започва голямото фермерско приключение. Участниците ще бъдат 19 и ще се грижат за 100 животни, като част от тях ще отидат за храна. Самата ферма е изградена за 3 месеца, като на 5 декара са разположени няколко къщи, 2 обора и голяма зеленчукова градина, пише „Телеграф“.
Участниците ще се грижат за кози, овце, крави, зайци, кокошки, патки, гъски и уникална порода свине от рядката порода Мангалица – единственият оцелял вид прасета с руно, заради което приличат на овце. Тази порода е с древен произход. Създадена е в далечното минало от местните свине на Балканския полуостров и Унгария, които са били кръстосвани с азиатските свине или със свине от романската група. Тази порода е била разпространена в Унгария, Югославия, Румъния, Полша, Чехия, Словакия. В по-далечното минало тя е била много разпространена и у нас под името Кулска Мангалица.
„Фермата“ е разположена до село Боснек, в близост до прочутия „Извор на щастието“. Легендата разказва, че живата вода, която тече там, разпознава грешниците. Къщата тази година е обзаведена с много повече удобства. В нея има руска баня с топла вода, като се очаква в нея да се къпят Ася Капчикова, Елен Колева и др.
Този път във „Фермата“ ще има класови битки. Победителят от тях ще има право да отиде при богатите, а загубилия при бедните в обора. Всяка седмица ще се избира един фермер, който ще управлява стопанството. Този път има и отделна къща за него с много повече удобства – гостна, спалня, личен кът за хигиена. Той ще има всички привилегии, складът с храна ще е при него, както и руската баня, с която ще награждава другите участници. Ще има и зандан за провинилите се.
Освен обикновените хора ще влязат и популярни личности – Гери Дончева, Ася Капчикова, Крум Савов, Елен Колева. Другите участници са избрани с кастинг от близо 10 000 кандидати. Участниците ще бъдат следени от 45 камери.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук