МИРИШЕ ЛИ ВУЛЕВА?

0
2253

Най-накрая изплува скандалната истина за родителката на Албена Вулева – Людмила Захажаева. Оказва се, че Албена и Людмила са като две капки вода по отношение на поведението. Освен, че двете са първи скандалджийки под покрива на ВИП Брадър, имат криминално минало.

Преди време Албена Вулева бе хваната да краде в магазин. Людмила Захажаева обаче е далеч по-напред с материала от дъщеря си. Тя има девет регистрации за кражби в Трето Районно управление на полицията в София. Майката на скандалната тв водеща е прибирана за незаконно присвояване на козметични продукти като червила и лакове за нокти. Макар, че Людмила Захажаева никога не признавала за прегрешенията си пред униформените, в крайна сметка тя плащала стоката в троен размер, за да получи свободата си.19

Людмила Захажаева бе най-големият дразнител в къщата на ВИП Брадър. Тя и фолк певицата Кали заформиха грандиозен скандал и дори се стигна до размяната на няколко шамара. Този път обаче Биг Брадър не изгони никоя от двете, тъй като съквартирантите взеха светкавични мерки да ги разделят, за да не се стигне до по-сериозен бой.
Смрадта, която се носи от майката на Албена Вулева погнусява всички съквартиранти. Стигна се дори до там, че Кали да върви след нея и да пръска с дезодорант.

Навиците й предизвикват отвращението на голяма част от съквартирантите във ВИП Брадър.

Застаряващата блондинка, която влезе с големи претенции в шоуто, дори не сваля грима си преди лягане. Червената рокля, с която я виждаме във всеки епизод, е залепнала за гърба й, тъй като Захажаева не я съблича с дни. Въпреки това тя обясни на съквартирантите, че си я пере. Людмила не чисти и напишканото на кучето си и кара другите да се чувстват длъжни да му премахват нуждите. Ясно се видя на едно от видеата – как то се изхожда върху завесите.

Междувременно майката на Албена поставила рекорд по най-дълго стоене с едни и същи дрехи. Рускинята не свали от гърба си пухеното елече в продължение на цели 11 дни, изчисляват по-наблюдателни. Блондинката влезе на 15 октомври във ВИП Брадър като гост звезда и дълго време не се раздели с косматия елек. „Смърди от километри. Толкова нечистоплътна жена е, че нямам думи”, коментират я съквартирантите й. Междувременно цапнатата в устата Людмила Захажаева изсъска: „Бия така, че няма да можеш да станеш”.20

Под обстрела на останалите, живущи в къщата на Големия брат, попадна и щерка й Албена. Те обвиниха и наследницата, че не се подмива, след като е ходила по голяма нужда. И от двете се носела неприятна миризма, когато някой мине покрай тях.

„Какъв е този интерес към моето междукрачие? Ровят ми в превръзките, в гащите”, възмути се Албена Вулева от вдигналата се вълна от недоволство по отношение на личната й хигиена. Сигнално жълтата водеща, която поред съквартирантите си не се къпе и е буквално жълтичка по бикините, се оплака на майка си от намеците на останалите ВИП-ове и дори призова Камелия Воче: „Ела да ми забършеш задника!”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук