Миро Каризмата лъска имидж с балерина

0
1256
Бившата звезда се фука, че целува и жени

Миро от бившия вече звезден дует „Каризма” отново се опитва да се отърве от скандалния си имидж на мъж с бисексуални наклонности. През последните години певецът е зарязал кариерата си тотално. Единствените му светски прояви са свързани с напъните да докаже, че е истински мачо, след като няколко пъти лъснаха горещите му афери с мъже, включително подкрепени със снимки. Вероятно затова сега Миро е решил да промени публичното си поведение и напоследък демонстрира хетеросексуалност.

Първо публикува във фейсбук профила си снимка с по-възрастна дама, за която обяви, че е тайната му голяма любов и имат връзка от над 10 години. Въпросната изгора на певеца се казвала Ели Златанов и живеела в Англия, заради което не я показвал на родна почва. Тя живеела в Лондон, където има успешен бизнес, затова двамата поддържат връзка от разстояние.

В близкото обкръжение на изпълнителя на „Минавам през теб” обаче са скептични относно отношенията му с Ели. По думите им двамата били просто близки приятели и Миро ползвал кадрите, заснети по време на другарските им излизания, само за да докаже, че не е гей.

Същото бе уловен да прави преди дни и със своя подчинена в центъра на София. Миро и младата брюнетка, която танцува в балета му по време на участия, прекъснаха репетиции, за да изпушат по една цигара на оживена улица. Певецът ползва многото очевидци, за да пофлиртува с момичето, галейки го по врата. После пък я целуна, но жестът съвсем не бе интимен и тя извъртя само едната си буза към Миро, с което стана ясно, че двамата не делят изпепеляваща страст./ретро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук