„Мисия Спасение“ нов документален филм на наши колеги гради мост между пациенти и топ клиники в България! ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

0
1237

Медийната група на Топ Преса приема работата си като кауза винаги да е полезна на своите многобройни читатели. Чувствителни сме на всички теми, от които зависи здравето и добрият, качествен живот на нашите читатели и работим ежедневно по няколко такива. А в случаи, когато се говори за здраве, не жалим сили и средства, защото когато институциите, които отговарят за това, не работят много качествено и ефективно, ние смятаме, че отговорността се прехвърля автоматично в медиите. Ето защо Топ Преса не спира да работи за това да е полезна и значима в живота на нашите читатели.

Затова редакционният ни съвет взе решение да гради мост между проблемите на хората и личностите, които могат да им ги решат. По искане на много наши читатели, след доста запитвания и молби за съдействие, Топ Преса реши да направи първия си здравен мост между читателите си от югозападна България и МБАЛ „Света Марина“ – Плевен. С любезното съдействие на ръководството на една от най-добрите болници в България Топ Преса засне документален филм, който именувахме „Мисия „Спасение“.
Защо МБАЛ „Света Марина“ – Плевен? Защото специално към въпросната клиника имахме най-много молби за съдействие и защото останахме силно впечатлени от думите на директора професор Григор Горчев – „ИНТЕРЕСЪТ НА ПАЦИЕНТА е водещ принцип в работата ни. РЕСПЕКТЪТ КЪМ ЛИЧНОСТТА – на пациента, на неговите близки и на колегите, с които работим, е основа на ценностната ни система. Професионално-етичният кодекс на МБАЛ „Света Марина“ – Плевен, отразява нашето уважение към професията и желанието да предоставим здравни услуги с внимание не само към клиничния резултат от лечението, но и към емоционално-психологическия комфорт на пациентите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук