Мистерията с изчезналата полякиня в Поморие няма край, близките на Барбара разказаха как може да бъде разпозната (СНИМКИ)

0
1563

Близките на изчезналата поляникя Александра Барбара Фулара, която е в неизвестност от 30 юни, след като е била на почивка в Поморие призоваха за съдействие.

Александра е на 41 години, висока е 160 см, има татуировка на дясното рамо – съкрушен ангел с няколко пеперуди.  Полякинята е спортист, добре подготвен човек, не е имала никакви психически проблеми, твърдят близките й. Това е татуировката на дясното рамо на поляникята Те изпратиха снимка и с роклята, с която последно е била облечена. Категорични са, че не е избягала, смятат, че и се е случило нещо лошо.

Всеки, който е видял изчезнал човек или има някаква информация е помолен да се свърже с фондация itaka – център за изчезнали хора на + 48 22 654 70 70.(ТУК) От ОД на МВР в Бургас я издирват под дърво и камък в последните две седмици, но следа от нея няма. Дали е избягала, отвлечена или се е удавила – остава загадка.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук