Мистерия! Екзорсисти записаха разговор с духове

0
1653

Екзорсисти са записали на диктофон разговор с призраци, съобщава esoreiter.ru.

Именно така постъпил жителят на щата Вашингтон Кит Линдер, когато в новото му жилище започнали да се случват странни неща. Специалисти по свръхестественото успели да запишат разговора с духове на диктофон, съобщава „Мирър“.

Както разказва Кит Линдер, той и неговото момиче се нанесли в обитаваната от призраци къща през 2012 година. Практически веднага след това в помещенията започнали да се случват странни неща.

„Постоянно чувахме шум – плач на дете, стъпки, странни звуци. Освен това започнаха да изчезват наши вещи – най-вече Библии и висящите в къщата разпятия“, разказва американецът. Той добавя, че в периода между 2012 и 2014 година призраците изгорили три негови Библии, а още една не може да намери и до днес.

За да реши проблема с духовете веднъж завинаги, Линдер се обърнал за помощ към британските екзорсисти Стив Мере и Дон Филипс.

Оказало се, че неканените гости били души на ирландски заселници от миналия век. Ловците на духове успели да запишат на диктофон разговора си с тях. На въпроса дали могат да потвърдят, че не желаят да вредят на собственика на къщата, те отговорили с „да, потвърждаваме“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук