„Мис Златни Пясъци“ събира красавици от България и света на едно място

0
1756

Почти всяко момиче от малко мечтае да се превърне в принцесата от приказките. Да облече красива бална рокля, да обуе кристалните обувки и да сложи блестящата корона на главата си. Поне няколко от вас, които четете сега, се върнахте в детските си години,нали?

Цялата тази картинка не е невъзможна в реалния живот. След седмица, на 18.06. , на Северното Черноморие 30 красиви български ще успеят да изживеят детските си мечти да бъдат като принцеси. Може би ви прозвуча сладникаво, но това си е самата истина. Знаете ли колко момичета не са имали възможността да имат кукли, да имат видео или DVD и да гледат детските? Не са имали пластмасови корони или костюм на Спящата красавица, имали са само въображение. Затова смятам, че подобен конкурс може само да помогне на момичетата да изживеят детската си мечта.

В този пост става въпрос за най-големия конкурс за красота на Черноморието, организиран от Златни пясъци АД – Мис Златни Пясъци. Сигурна съм, че някои от вас с предубеждение са си казали: “Поредният нагласен панаир. Голяма работа!”. Да, ама не, драги читатели! Поинтересувах се, разрових се доста, дори ще присъствам. Не е панаир като този, които преди години гледах по телевизията как уж красиви момичета, доказват “умствения” си капацитет и се борят за титла “Мис”. Тук става въпрос за един сериозен конкурс за красота, с реални награди, подбрани красиви момичета и сериозна подготовка. Става въпрос за едно събитие, което е по световен стандарт, не побългарен, както повечето.

Miss-2Наградите никак не са малки и са абсолютно реални. Наградният фонд, който организаторите отпускат е на стойност 30 000 лева. Победителката ще спечели 10 000 лева, втората подгласничка 6000 лева, а третата 4000 лева. Десетте най-красиви участнички извън финалната тройка ще бъдат наградени с 1000 лева. Но стига толкова цифри.

Девойките ще се забавляват много по време на тридневния си престой, защото организаторите са им приготвили доста динамична програма. Ще бъдат специални гости на петзвездния хотел Адмирал.

Miss30-те участнички ще дефилират на сцената с красивите рокли на Bridal House. Аз лично нямам търпени да видя точно това дефиле на бляскави вечерни рокли на сцената край морето.

На къде без звезди?! Голямата усмивка Орлин Павлов и красавиците Мей и Йоанна Драганева ще бъдат част от събитието. За хореографията отговорникът е Атанас Месечков. А специалният гост ще бъде боливудската актриса и модел на Victoria’s Secrets – Наталия Жаносек.

Очаквайте видео и много снимки от мястото на събитието

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук