Мис Тигрова в политиката – Калина Крумова акостира в МВР като „експерт“!

0
5787

„Цветарката“ в политиката, както я наричат по офиси и коридори – Калина Крумова, вече може да се похвали и с нова работа. Ако си мислите, че не разбира от безопасност по пътищата – жестоко се лъжете.

Известна със смяната си на местоработи и гравитация – в това число телевизии (СКАТ и Нова ТВ) и политически партии (Атака, ГЕРБ и ББЦ), Крумова се оказа доста хитра, за да се „набута“ и в МВР. Освен, че е директор на новоизлюпения Институт за политика в Пловдив, събрал най-различни пришълци от сферите на политиката, журналистиката, службите и т.н., Калина е ненаситна и след поредица неуспешни каузи, сега е решила да бори инцидентите по пътищата.

За това, че Крумова има ново поприще стана ясно по време на пресконференцията на МВР и прокуратурата миналата седмица, когато се говори надълго за пешеходните пътеки и това, че от тях трябва да се започне, за да намалеят инцидентите по пътищата.

Медиапул пише, че Крумова е в Държавно-обществената консултативна комисия, а за да стигне до там се възползвала от благоволението на вътрешния министър Валентин Радев. Най-скандалното е, че нито професионалният й опит, нито образованието й имат общо с тази тематика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук