Митьо Очите чака обаждане от Истанбул – лекарите му готвят пластика на дебелото черво

0
1190

После ще бъде насрочена операция, а родните медици го поддържат в момента в оптимална здравословна форма

Митьо Очите, който едва оживя след престрелката в Слънчев бряг в началото на юни, чака обаждане от Истанбул, защото лекарите там му гарантирали нов преглед до Нова година.

От клиниката в Турция са обяснили на Митьо, че ще направят всичко възможно до Нова година да го прегледат, като след това ще преценят и кога може да е следващата операция.

В момента родните медици го поддържат в оптимална здравословна форма. Желязков вече е с прикрепена торбичка към тялото си, която му позволява движение и е започнал раздвижване. В рехабилитацията му вече са въведени и нови упражнения. Всеки ден той вече стои по 15-20 минути прав, което се определя като голям напредък.

Митьо Очите живее на втория етаж в балнеохотела в Поморие и постоянно е посещаван от близките си.

Припомняме, че несебърският бос Димитър Желязков-Митьо Очит беше прострелян с 5 куршума на 8 юни в Слънчев бряг. Той бе лекуван последователно в бургаската болница и в “Софиямед”, а след това се нанесе в балнеоцентър към 5-звезден хотел в Поморие. Медиците в Турция трябва да направят пластика на дебелото черво на Очите, защото то бе много изрязано веднага след престрелката, когато той претърпя животоспасяваща операция. /Пик

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук