Млада жена се бори с рака, трябват и спешно пари, за да бъде спасена

0
1415

Млада жена се бори с коварната болест на рака. Нейната диагноза е овариален карцином с дифузна перитонеална карциноза, спрямо епикризата. За да може да се направи опит да бъде спасен нейният живот са нужни 10 000 лв., с които тя не разполага.

Ето какво написа Медиана Милославова в своя Фейсбук:

Здравейте, мили хора!

На 15.06. ми беше приложена първата процедура- хипертермия. Процедурата е много тежка. Както вече Ви обясних в предния пост хипертермията е процедура с която изкуствено се повишава телесната температура до 42 С. При мен температурата ми бе повишена до 39 С. Организмът ми не приема добре тази процедура. Лекарите обсъдиха подробно моето състояние и прецениха,че хипертермията не е подходяща за мен към момента и отпада като вариант на лечение. Лекарите взеха решение втория етап от лечението да продължи с озоно терапия, магнито терапия и инсулин потенцирана терапия, като за целта се налага отново да остана в София за определен период от време. Лечението ще струва 10 000 лв.

Скъпи приятели, напомням Ви, че заболяването ми е изключително агресивно( може да прочетете подробно в епикризата приложена като снимков материал). Напомням също така,че към момента все още не съм в ремисия и лечението трябва да продължи, колкото по-скоро, толкова по- добре! От направения последен ПЕТ скенер се отчита течност на повърхноста на черния дроб. Тази течност може да е пълна с метастази и да се разпострани в коремната кухина. Немога да отлагам втория етап от лечението във времето тъй като рака е изключително агресивен и твърде вероятно е да се активизира с пълна сила, което може да доведе до фатален край!

Мили хора, отново се обръщам към Вас за помощ! Тези от Вас които имат възможност и желание могат да дарят средства на посочените по долу банкови сметки. Ако нямате възможност, моля споделяйте поста и апелирайте! Може би Вашите приятели или роднини биха проявили желание да се присъединят към моята кауза! Благодаря предварително на всички!

Бъдете здрави! Бог да Ви пази! ❤
BG24FINV91501015132242
BIC:FINVBGSF
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
МЕДИАНА АДРИАНОВА МИЛОСЛАВОВА
MISS BOZHENA GEORGIEVA
Sort code 30-13-54
account number 40281760
LLOYDS BANK

Предоставяме ви и линк към Фейсбук профила на Медиана – https://www.facebook.com/mediana.miloslavova

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук