Младият футболист се е хвърлил под влака, понеже дължал пари на фирми за бързи кредити

0
1585

28-годишният Никола Николов от Стражица, който вчера загина, след като легна на релсите пред бързия влак София-Варна, е дължал пари на фирми за бързи кредити.

Именно това е и основната версия, по която работят разследващите самоубийството, съобщи великотърновският в. „Борба“.

Вчера около 15 ч. 28-годишният Никола внезапно изскочил на линията между жп гара Стражица и спирка Антоново и легнал на релсите. Младият мъж избрал район, в който линията е в завой, така че машинистите на идващия влак София-Варна да не могат да го видят. Композицията е минала върху него. Той е загинал на място.

Никола Николов, който е футболист в местния отбор „Левски 1986“, не е оставил предсмъртно писмо. Младият мъж не е семеен и е бил работник в завода за радиатори в Стражица. Никога не е имал взаимоотношения с полицията и не е познат на МВР. За него нямало данни да употребява наркотици или да има психични отклонения.

Напоследък обаче Никола бил затънал в дългове към фирми за бързи кредити и дължал крупна сума пари.

По случая е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, което се наблюдава от прокуратурата в Горна Оряховица. Разпитват се близки, приятели и познати на младия мъж, които биха могли да помогнат на разследването.

Източник: BurgasNovinite.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук