Младоженка се опита да се омъжи за брат си!

0
1483

Сигурни сме, че всеки човек има гаден ден, но някои идват в най-неподходящият момент. Една бъдеща младоженка се надявала, че ще стъпи смело напред в семейния живот. Сватбата била подготвена, гостите били поканени и било необходимо само заветното „Да“. Единственият проблем е, че някои щати в Америка не одобряват брака между брат и сестра.

Как се е стигнало до там? Младоженката (предпочела да запази анонимност) искала да организира гостите и съответно използвала и снимки, с които да е по-лесно ориентирането на шаферките. Когато дошло времето на свекъра, младоженеца споделил, че това не е неговият истински баща, а доведен такъв, истинският бил представен с друга снимка. Изненадата била абсолютна, когато булката видяла собствения си баща. Още по-големият ужас започнал, когато дамата признала, че може да е бременна.

Историята продължава с прибирането у дома и съобщаването на лошите новини, семейният съвет изобщо не бил особено изненадан и споделил, че знае за родствената връзка от няколко години. Пострадалата не споделя как продължава историята, но за няколко часа е станала най-четеното душевно излеяние в Reddit.

Източник:men.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук