Млад шуменец запали цигара и не се събуди жив

0
1438

Намерен е в безпомощно състояние и веднага е откаран в болница, където е издъхнал

Млад мъж, на 44 години, е изгорял в дома си на ул. „Дедеагач” в Шумен. Намерен е в безпомощно състояние и веднага е откаран в болница, където е издъхнал, съобщават от полицията.

Сигналът за инцидента е подаден около 18:11 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен. Човек се обадил, че от апартамент на седми етаж на жилищен блок излиза дим.

На място са изпратени екипи на пожарната и полицията. В апартамента е открит 44-годишен мъж, който е с обгаряния и в тежко състояние. Пренесен е до автомобил на центъра за спешна медицинска помощ, като впоследствие е транспортиран в лечебно заведение в град Варна, където около 2:30 часа на 9 април е починал.

Унищожено е легло с матрак и е опушено жилището, което е било с прекъснато електрозахранване. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 500 литра вода. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Причините за възникване на пожара се изясняват – най-вероятно е предизвикан от неизгасена цигара./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук